S-a vândut DINAMO! Care este SUMA TRANZACŢIEI şi cine este NOUL PATRON

Ionuț Negoiță și omul de afaceri Claudiu Florică au palma pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni, potrivit Radio Dinamo 1948. Astfel, în următoarele zile se vor face actele necesare și vor fi semnate de cei doi.

12 sept. 2019, 05:53
S-a vândut DINAMO! Care este SUMA TRANZACŢIEI şi cine este NOUL PATRON

Ionuț Negoiță va încasa aproximativ 3 milioane de euro pentru 67% din acțiuni, iar actele ar urma să fie gata pe 1 octombrie.

Dinamo este în prezent pe locul 9, cu 9 puncte în 8 meciuri, iar sâmbătă va juca pe Arena Națională cu FC Botoșani, de la ora 21:00.

BOMBĂ la DINAMO! „O să sesizez autorităţile!”. Acuze grave: „Sunt interese politice ca acest club să ajungă la cine nu trebuie”

 Claudiu Florică, fost director al Fujitsu Siemens România, a fost acuzat de spălare de bani în „Dosarul Microsoft”, unde a fost implicat în 2003 în distribuirea de licențe Microsoft către Guvernul României. Dosarul e în continuare în desfășurare. El a pus bazele clubului de juniori Dimsoft, transformat ulterior în Regal Sport, formație cu rezultate solide la nivel de copii și juniori, unde a câștigat campionate la diverse categorii de vârstă. Clubul lui Claudiu Florică s-a asociat în 2014 cu Academia deschisă în România de Atletico Madrid.


loading...