S-au ales Faimoşii la Survivor România. Cine sunt vedetele care au acceptat provocarea show-ului

S-au ales Faimoşii la Survivor România. Cunoscuți de întreaga țară pentru reușitele lor, cei doisprezece au acceptat cea mai mare provocare a vieții lor. În curând, vom afla cum se vor adapta, ce alianțe vor forma și cum vor face față tuturor necunoscutelor.

14 dec. 2021, 21:26
S-au ales Faimoşii la Survivor România. Cine sunt vedetele care au acceptat provocarea show-ului
S-au ales Faimoşii la Survivor România.

S-au ales Faimoşii la Survivor România. Concurenții se vor confrunta zi de zi în provocări dintre cele mai diverse pentru imunitate și avantaje. Învingătorii își vor asigura liniștea în competiție, dar și resursele necesare vieții acolo, în timp ce învinșii se vor vedea nevoiți să treacă prin consilii de eliminare, dar și prin suferința unor lipsuri și mai mari.

Citeşte şi: Daniel Pavel, prezentatorul de la „Survivor”, se însoară! Cine este femeia care l-a convins: „Va fi prima și singura soție”

S-au ales Faimoşii la Survivor România

Din echipa FAIMOȘILOR fac parte vedete din toate domeniile, precum: artiști care au reușit prin munca lor să spargă barierele locale – Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, CRBL, sportivi recunoscuți pentru munca și dedicarea lor din domeniu – TJ Miles, dar și cunoscute vedete TV – Andreea Tonciu. Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, Radu Itu, Laura Giurcanu sunt ceilalți şase Faimoşi, anunţă Pro TV.

Mihai, fiul sportivului, a lansat o provocare pentru show-ul de la Pro TV şi anume, că vrea să concureze cu tatăl său pe trasee.

Cei de la Survivor, dacă sunteţi băieţi deştepţi şi vreţi să vă bubuie rating-ul, să vă sară în aer, chemaţi-mă pe mine acolo. Ar trebui să mă duc la Războinici, doar ca să-l iau pe tatăl meu pe treseu.

Sau puteţi să mă bagaţi în echipă cu el, nu ar fi nicio problemă. Oricum sunt mai cunoscut decât jumătate din ce aduceţi voi acolo. Deci, încă o dată, dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic”, a spus fiul lui Cătălin Zmărăndescu.