S-au căsătorit, au un BEBELUŞ, dar sunt în pragul despărţirii. Cuplu celebru din România la un pas de separare

Elena Baltagan, cunoscută sub pseudonimul de Ellie White este la un pas să se despartă de iubitul ei Doru Tinca, care îi este de asemenea impresar, cu toate că cei doi au împreună un bebeluş.

15 oct. 2013, 10:43

Relaţia celor doi este la un pas să se termine, după ce recent şi-au amânat nunta în ultimul moment. Cu toate că Ellie White spera ca un copil să îi ţină împreună pe cei doi, odrasla pare să fi complicat lucrurile, potrivit ziarulring.ro.

Citeşte şi Ellie White a născut un băieţel perfect sănătos

După o relaţie de cinci ani, legătura dintre cei doi pare să scârţâie, cu toate că nu au dorit să facă comentarii pe acest subiect. în acelaşi timp, apropiaţi au cuplului au oferit mai multe informaţii despre tensiunile dintre ei. Astfel, în timp ce bărbatul ar dori ca vedeta să petreacă mai mult timp cu copilul, Ellie White este deranjată că Doru participă din ce în ce mai des la petreceri mondene.

Iubitul ei a despărţit-o de DJ Project şi bine a făcut, pentru că acolo nu se simţea bine şi primea foarte puţini bani. A ajutat-o mult în carieră, însă o ţine foarte mult în umbra lui, iar ea suferă din cauza acestei izolări. Ea nu vorbeşte cu alţi artişti, comunicarea cu ea se face doar prin Doru. Ori se complace în această situaţie pentru că nu are încredere în ea, ori Doru o obligă să nu iasă în faţă, ceea ce ar frustra pe oricine. Intrarea lui Doru în anumite cercuri cu tentaţii nu o încântă pe Elena. Mai ales că el a devenit foarte preocupat de felul în care arată şi se îmbracă. Atunci când ies împreună, e tristă, pare captivă în lumea ei. Oricum, nu ar fi nici prima, nici ultima înşelată de iubit„, a declarat o apropiată a cuplului.

Citeşte şi Ellie White a suferit un accident grav la schi, la Vatra Dornei