O căsătorie mult aşteptată: Elton Jonh şi David Furnish şi-au unit legal destinele după 20 de ani FOTO

El şi-a unit destinul cu partenerul său de viaţă, producătorul de film David Furnish într-o ceremonie discretă, organizată la reşedinţa lor din apropiere de Londra.

22 dec. 2014, 16:23

 Elton John de 67 de ani şi David Furnish de 52 de ani s-au căsătorit după o relaţie de peste două decenii. Cei doi au avut parte de o ceremonie intimă şi restrânsă la care au participat aproximativ 50 de persoane, familia şi prietenii foarte apropiaţi.

Printre vedetele prezente s-au numărat David şi Victoria Beckham, Ozzy Osbourne şi soţia lui şi actorul Hugh Grant. Pe parcusul întregii nunţi, ei au postat poze pe reţelele de socializare.

Citeşte şi Elton John vrea să cumpere mobila lui Nicolae Ceauşescu

Evenimentul s-a desfăşurat la reşedinţa lor din Windsor. În cadrul ceremoniei, băieţii lor, de 3 respectiv 2 ani, au fost cei care le-au prezentat inelele de nuntă. Ambii copii au fost născuţi de mame surogat.

Amândoi au fost fericiţi că s-au putut căsători. Căsătoria lor a fost posibilă după ce în luna martie a fost votată o lege care permite mariajul între persoane de acelaşi sex în Marea Britanie.