S-au căsătorit în mare secret. Doar prietenii foarte apropiaţi au ştiut de evenimentul organizat într-o localitate ascunsă în munţi

Actriţa Michelle Williams, de patru ori nominalizată la Oscar, s-a căsătorit în secret cu muzicianul şi artistul vizual american Phil Elverum, cunoscut pentru proiectele The Microphones şi Mount Eerie.

27 iul. 2018, 06:34
S-au căsătorit în mare secret. Doar prietenii foarte apropiaţi au ştiut de evenimentul organizat într-o localitate ascunsă în munţi

Michelle, în vârstă de 37 de ani, a apărutluna aceasta pe coperta revistei Vanity Fair, publicație pentru care a confirmat că s-a căsătorit cu muzicianul Phil Elverum, în vârstă de 40 de ani.

Williams și Elverum s-au căsătorit printr-o ceremonie restrânsă într-o locație din munții Adirondacks din Statele Unite, alături de ei fiind câțiva prieteni apropiați și fiicele lor. Actrița din „Blue Valentine” are o fiică în vârstă de 12 ani, pe nume Matilda, cu regretatul actor Heath Ledger. La rândul său, Phil Elverum are o fiică de trei din prima căsnicie.

„Nu am vorbit niciodată public despre o relație. Dar Phil nu este doar ‘cineva’. Iar asta spune multe. Felul în care mă iubește este felul în care vreau să-mi trăiesc viața. M-am străduit să mă simt liberă. Îmi cresc fiica să se simtă liberă, și în sfârșit sunt iubită de cineva care mă face să mă simt liberă”, a declarat Michelle, potrivit people.com.

Actrița și soțul său locuiesc în prezent în Brooklyn alături de cele două fiice ale lor, iar Michelle a declarat că în sfârșit simte că a găsit iubirea după o lungă căutare, de când tatăl fiicei sale, Heath Ledger, a murit, în anul 2008.