S-au despărţit după 7 ani de relaţie tumultuoasă. Ea este la al treilea DIVORŢ

Actriţa americană Jane Fonda, în vârstă de 79 de ani, s-a despărţit de partenerul ei de viaţă, producătorul muzical Richard Perry, punând astfel capăt unei relaţii care a început în 2009, informează contactmusic.com.

25 ian. 2017, 15:07
S-au despărţit după 7 ani de relaţie tumultuoasă. Ea este la al treilea DIVORŢ

Vedeta hollywoodiană şi Richard Perry au anunţat că şi-au scos la vânzare reşedinţa lor din Beverly Hills şi, potrivit unor surse citate de Page Six, cei doi parteneri de cuplu s-au despărţit.

Apoi, Richard Perry a confirmat despărţirea, marţi: ”E adevărat. Dar suntem în continuare prieteni apropiaţi”. Jane Fonda a vorbit despre relaţia sa cu producătorul muzical în 2012 într-un interviu pentru The Sun, în care a spus că a descoperit ”adevărata intimitate” alături de Richard Perry. „Mă simt într-o siguranţă totală atunci când sunt cu el”, a adăugat artista americană.

Cei doi au vorbit de atunci de mai multe ori în public despre relaţia lor şi au spus că mariajul nu mai reprezintă pentru ei o prioritate.

Jane Fonda a fost căsătorită de trei ori – cu regizorul Roger Vadim, în perioada 1965-1973, cu Tom Hayden, în perioada 1973-1990, şi cu magnatul media Ted Turner, în perioada 1991-2001 -, în timp ce Richard Perry a fost căsătorit cu modelul Rebecca Broussard, între anii 1987 şi 1988.