S-au făcut de râs în public. Olăroiu Jr. şi Ruxandra Mumuşica au comis-o în văzul lumii FOTO

După ce i-a luat la rând pe băieţii de bani gata ai Capitalei, printre care Bogdan Nemţeanu - celebrul „Bi”, Marius Turcu, Raul Popa, Mario Iorgulescu şi Piţurcă Junior, Ruxy Mumuşica se pare că şi-a băgat minţile în cap! De ceva vremea, celebra „devoratoare” de tineri răsfăţaţi de soartă trăieşte o poveste de iubire alături de Dani Olăroiu, fiul celebrului antrenor Cosmin Olăroiu.

31 aug. 2017, 08:10

Romantic din fire, Dani Olăroiu i-a satisfăcut toate capriciile iubitei sale, scrie spynews.ro. Tânărul i-a făcut cadou zeci de buchete de flori, a dus-o la Dubai, apoi la Paris, i-a cumpărat genţi de fiţe şi, cireaşa de tort, a ajutat-o să-şi cumpere o minunăţie de maşină.

Citeşte şi Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi au cumpărat JUVENTUS. Cât au plătit pentru clubul din LIGA 1

Gesturile frumoase ale lui Olăroiu Jr nu se opresc însă aici. Mai nou, precum un adevărat bărbat romantic, fiul lui „Oli” a început să o ducă pe Roxy Mumuşica la cinematograf. Recent, cei doi au fost surprinşi, într-un astfel de moment, într-un mall din Capitală. Ideea tânărului este de lăudat, însă nu avem cum să nu criticăm felul în care juniorul lui Cosmin Olăroiu şi iubita sa s-au îmbrăcat.

Citeşte şi Dani Oţil se plânge că n-are parte de sex. „Flavia încearcă să…”

Cu câteva kilograme în plus, Dani a ales o ţinută neagră, probabil din dorinţa de a ascunde problemele pe care le are cu greutatea. În schimb, Ruxy Mumuşica a preferat să poarte un tricou negru şi pantaloni scurţi, până la genunchi. Slabă şi trasă la faţă, Ruxy Mumişica arăta de parcă ai fi putut să juri că mănâncă din an în paşte. Unde sunt accesoriile cu care ne-a obişnuit? Unde sunt ţinutele sexy? Unde e zâmbetul de altădată?

Ruxy Mumuşica s-a pus serios pe economisit bani. O înţelegem, chiar are un motiv întemeiat. Prin oraş se aude că tânăra ar cam vrea să-şi facă posteriorul mai bombat.