S-au încins spiritele pe Survivor All Stars. TJ Miles și Zanni, schimb dur de replici: „Nu e ușor de acceptat felul meu acidulat și drastic de exprimare”

S-au încins spiritele la Survivor All Stars. TJ Miles și Zanni au avut un schimb dur de replici în cadrul competiției.
Alina Costache
11 apr. 2024, 23:32
S-au încins spiritele pe Survivor All Stars. TJ Miles și Zanni, schimb dur de replici:

Conflict uriaș la Survivor All Stars. Conflictul dintre cei doi a stârnit neliniștea în tabăra Războinicilor și în cea a Faimoșilor, care s-au întrebat dacă adversarii lor au înțeles exact cu cine au de-a face.

Conflict uriaș la Survivor All Stars. Discuție aprinsă dintre TJ Miles și Zanni

TJ Miles: Sunt foarte curios ce o să se întâmple la consiliu. Vreau să văd dacă Războinicii au învățat ceva din lecția noastră cu Ciobanu. Pentru noi va fi unul liniștit, pentru că o să ascultăm și o să vedem cum cad măștile lor jos.

Citește și Dana Roba s-a enervat la culme, după ultima întâlnire cu Daniel Balaciu. Gestul ireal făcut fostul partener al make-up artistei. ”Este normal?”

Zanni: O să ne surprindă și ceremonia, și Consiliul. Ce mă interesează pe mine e ca lumea să fie reală, i-am spus și lui Iancu, nu să-i numere pe toți drept aliați, și Sorin și-a schimbat acum atitudinea față de Ciobanu. Oricum, discuția asta dacă era purtată în viața reală, cu toți care am fost ieri acolo, erau mult mai mulți vocali, reacțiile poate erau altele.

TJ Miles: Eu cred că Iancu a avut nevoie de timp.

În timp ce TJ Miles e convins că echipa lui a ajutat la demascarea adversarilor, Zanni explică că Războinicii vor rămâne în continuare la fel, adică neasumați și fără pic de transparență, doar de dragul jocului.

Zanni: Și nu doar Iancu, reacțiile celorlalți, dar pentru că ei se văd ca o alianță.. lumea se păstrează, se gândesc că poate e scopul lor altul. Sunt sătul să vorbim de transparență, când ea nu există, Iancu Sterp a înțeles ce am zis, Ciobanu nu era capabil să mai stea drept în acea discuție. Pierderea imunității te obligă să ai discuții în urma cărora să elimini pe cineva, asta încercam să-i explic lui TJ Miles. Dacă acum vor avea discuții, nu e pentru că sunt transparenți sau că am reușit noi să-i demascăm, noi n-am demascat nimic, TJ Miles, noi i-am bătut sportiv.

TJ Miles: Eu am înțeles, dar e opinia mea, Zanni.

Zanni: Ce vreau să-ți zic este că temperatura de ieri nu a fost reală. Ei n-au nevoie de transparență, trebuie să fie mulți.

TJ Miles: Scopul nostru este să-i dăm afară, prin demascarea lor și de a merge mereu cu argumente. Cine o să cedeze primul? Eu cred că trebuie să-i tragem de mânecă, să le arătăm asta.

Citește și Vlăduța Lupău și-a etalat burtica de gravidă, cu trei luni înainte să nască. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii

Zanni: Scopul meu nu este să le dau masca jos.

TJ Miles: Păi le-am dat-o ieri.

Zanni: Nu am dat-o. Poate că felul meu drastic de a spune lucrurilor pe nume nu le convine altora, nu e ușor de acceptat felul meu acidulat și perspicace în exprimarea intențiilor, poate că nu e ușor de digerat.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei. E adorată de români, iar bugetul e unul prietenos
Capital.ro
Ungurii ne dau clasă. Succes imens chiar în inima României. Ce au făcut în Transilvania
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Este vestea momentului pentru românii care au credite la bancă!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță o lună iunie cum nu prea a mai fost în România. Prognoză completă iunie 2024
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Apar noi ajutoare pentru persoanele cu dizabilități: Ministrul Muncii „Pot fi construite de la zero servicii sociale care să susţină aproape 5.000 de persoane cu dizabilități să aibă un trai independent.”
Capital.ro
Obligatoriu pentru toți proprietarii de terenuri. Legea se aplică peste tot în România
StirileBZI
Coșul de produse e mai ieftin în Grecia decât în România! Cât plătesc românii în supermarketuri
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Tragedie în Bistrița: Bărbat găsit mort în mașină, după ce trecătorii l-au crezut adormit. Ancheta ridică semne de întrebare
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'