S-au inventat „tampoane” pe bază de canabis – Ce efect au asupra femeilor

Dacă vrei să scapi de neplăcutele dureri menstruale, ştiinţa îţi vine în ajutor, deoarece s-au inventat tampoanele cu canabis.

06 feb. 2016, 17:18
S-au inventat „tampoane” pe bază de canabis – Ce efect au asupra femeilor

Un nou produs pentru ameliorarea durerilor, care se adresează femeilor care se tot plâng de crampe în perioada menstruaţiei, va fi în curând disponibil în Statele Unite ale Americii. Este vorba de „tampoane cu canabis”. Din păcate, încă nu se ştie când va fi disponibil un astfel de produs medicamentos în farmaciile din ţara noastră.

Ca să înţelegi mai bine despre ce este vorba, reţine că nu sunt de fapt tampoane vaginale, ci sunt „supozitoare vaginale pe bază de canabis„. Sunt supozitoare în formă de tampoane, dar nu au capacitatea absorbantă a produselor de igienă intimă pentru femei de tipul tampoanelor vaginale.

Reprezentanţii FORIA, o companie din California faimoasă pentru un alt produs – un lubrifiant cu canabis (un lubrifiant special conceput pentru femei), spun că noul lor produs va ameliora durerea prin faptul că relaxează muşchii din jurul uterului, colului uterin şi ovarelor.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.