S-au legat! 4 bilete câştigătoare oferite de www.pariuri1x2.ro. Propunerea zilei de azi

Inca o zi, inca un bilet "verde". Ieri redactia www.pariuri1x2.ro s-a descurcat de minune cu cornerele contabilizate de Arsenal in finala FA Cup cu Chelea - au fost 7, noi am pariat pe cel putin 5 - si cu golurile Barcelonei, peste 1.5, in delul cu Alaves din ultimul act al Cupei Regelui. Catalanii s-au impus cu 3-1. Astfel am ajuns la 4 bilete castigatoare consecutive. Astazi il fortam pe al 5-lea. Vezi cum pariem!

28 mai 2017, 07:05
S-au legat! 4 bilete câştigătoare oferite de www.pariuri1x2.ro. Propunerea zilei de azi

Biletul zilei

Daca o „scapa” de retrogrdare pe Empoli, Palermo, formative ce a luat deja drumul esalonului secund din Italia, pune mana pe o suma de bani suplimentara, venita din drepturile TV. Este o motivatie importanta, pentru o trupa ce se confrunta cu probleme financiare in aceasta perioada.

Mizam si pe finala play-off-ului olandez pentru cupele europene, Utrecht – AZ Alkmaar.  In tur a fost 3-0 pentru AZ, iar la adapostul succesului clar, ne asteptam ca oaspetii sa nu forteze foarte mult in mansa retur. Gazdele vor avea intiativa, posesia si isi vor creea ocazii. Mizam pe cel putin 5 cornere obtinute de FC Utrecht.

Biletul zilei

13:30, FC Utrecht – AZ Alkmaar, FC Utrecht peste 4.5 cornere, cota 1.45

21:45, Palermo – Empoli, Empoli sa castige, cota 1.52

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

CITESTE SI: