S-au vindecat de boli incurabile, au primit în viaţă binecuvântare şi credinţă. Mii de oameni, la parastasul părintelui Iustin Pârvu

Mii de oameni au mers la parastasul părintelui Iustin Pârvu. Credincioşii îşi amintesc de ziua în care marele duhovnic a trecut în nefiinţă. Unii dintre pelerini s-au aşezat la masă, pe când alţii aşteaptă nerăbdători să atingă covorul de trandafiri care se află pe mormântul părintelui.

11 iun. 2017, 06:50
S-au vindecat de boli incurabile, au primit în viaţă binecuvântare şi credinţă. Mii de oameni, la parastasul părintelui Iustin Pârvu

Mii de oameni care au mers la mormântul părintelui Iustin Pârvu, în semn de mulţumire pentru minunile din viaţa lor. Sunt oameni care s-au vindecat de boli incurabile, care au primit în viaţă binecuvântare şi credinţă, dar şi linişte sufletească.

Oamenii au aşteptat la rând să se roage la mormântul părintelui Iustin Pârvu, Sfântul Moldovei.

„În semn de mulţumire vin tocmai de la Botoşani, l-am cunoscut pe părinte, m-a primit de câteva ori. Cinstea, iubirea de ţara şi credinţa au fost cuvinte extraordinare care m-au îndrumat şi călăuzit”, spune un credincios.

Părintele Iustin Pârvu a propovăduit şi unitatea, naţionalismul. Aşa că maicile Mănăstirii Paltin, din localitatea Petru-Vodă, a amenajat o chilie memorială, închinată Sfinţilor Martiri din temniţele comuniste.

„Noi trebuie să avem reperul pe care părintele Iustin ni l-a lăsat. Să nu ne uităm identitatea noastră ca neam. Să fim uniţi”

Citeşte şi: Înainte să moară, Iustin Pârvu a trimis o SCRISOARE CATRE POPORUL ROMÂN. Trebuie sa o citeşti!