Să fie goluri: 3 sugestii pe spectacol oferite pe BILETUL ZILEI PARIURI1X2!

Cautam astazi al 9-lea combo castigator din ultimele 12 zile, mizand pe o varianta foarte draga redactiei pariuri1x2.ro: peste 1.5 goluri in meci. Partidele selectate, 3 la numar, vin din doua intreceri extrem de spectaculoase: primele ligi ale Norvegiei si Suediei.

04 iun. 2017, 08:59
Să fie goluri: 3 sugestii pe spectacol oferite pe BILETUL ZILEI PARIURI1X2!

Biletul zilei

Primul duel de pe bilet incepe la ora 16:00 si le opune pe Hammarby si Djungarden. Oaspetii revin la egalitate cu a 3-a clasata, in cazul unui succes pe terenul pozitiei a 9-a din Suedia. Tinta va fi, insa, extrem de greu de atins. Hammarby este neinvinsa in acest sezon in fata propriilor suporteri.
In Norvegia, Eliteserien, pariem pe minimum 2 modificari ale tabelei in meciurile de la Aalesund si Sarpsborg. A doua confruntare este un mini derby al momentului, cu formatia gazda cotata putin cam prea favorita la pariuri, in fata unei trupe cu pretentii stagiune de stagiune.

16:00 HAMMARBY – DJUNGARDEN, peste 1.5 goluri
19:00 AALESUND – HAUGESUND, peste 1.5 goluri
19:00 SARPSBORG – MOLDE, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeste si:

Liga 1 se incheie! Pandurii, Timisoara si Chiajna lupta pentru salvarea de la retrogradare. Oferim 4 pronosticuri pentru ultimele partide ale sezonului!