IMAGINI ŞOCANTE. Momentul în care un şofer trece cu maşina peste un bărbat întins pe şosea, la Braşov VIDEO

Camera de bord a unei mașini care circula pe DN73, în județul Brașov, a surprins un accident înfiorător. În imagini se poate vedea cum autoturismul trece peste un bărbat, care stătea întins pe șosea.

29 ian. 2019, 13:38
IMAGINI ŞOCANTE. Momentul în care un şofer trece cu maşina peste un bărbat întins pe şosea, la Braşov VIDEO

Un accident cumplit a avut loc luni seară, în județul Brașov, scrie a1.ro. Un bărbat de 54 de ani și-a pierdut viața, în condiții suspecte.

Citeşte şi Accident TERIBIL în ITALIA. Un român a murit pe loc, iar un altul e în comă. Maşina a ajuns morman de fiare FOTO

„Un bărbat în vârstă de 39 ani din judeţul Ilfov care conducea un autoturism din direcția Brașov spre Pitești, a observat la o distanță de aprox 1 m un obstacol pe carosabil, pe care nu a reușit să îl evite, în timp ce din sens opus se deplasa un alt autoturism cu farurile aprinse”, se anunță într-un comunicat al Poliției.

„În urma impactului, conducătorul auto a oprit și a constatat faptul că o persoană se afla întinsă pe carosabil. În urma accidentului a rezultat decesul persoanei, care a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 54 ani, din Poiana Mărului. Autoturismul in cauza era dotat cu camera video, montata in parbriz și care a surprins momentul accidentului, victima se afla întinsă pe carosabil în sensul de mers spre zona centrala Bran”, se mai arată în comunicat.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.