Şaisprezece persoane fără adăpost, salvate de la îngheţ şi duse cu ambulanţa la adăposturi

Peste 4.300 de polițiști au acționat în ultimele 24 de ore pentru limitarea efectelor fenomenelor meteo, 16 persoane fără adăpost fiind depistate în stradă și preluate de ambulanțe.

22 ian. 2016, 12:17
Şaisprezece persoane fără adăpost, salvate de la îngheţ şi duse cu ambulanţa la adăposturi

Potrivit unui comunicat IGPR, în prezent nu sunt drumuri blocate, astfel că, la nivel național, circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

Conform sursei citate, 16 persoane fără adăpost au fost salvate şi duse cu ambulanţele în adăposturi.

”În ultimele 24 de ore, la nivel național, 4.353 de polițiști au acționat cu 2.018 mijloace auto, pentru a nu se înregistra persoane înzăpezite, blocate în trafic și expuse unor situații de risc, precum și pentru informarea populației, a conducătorilor auto, în ceea ce privește circulația rutieră pe drumurile publice. Totodată, polițiștii au monitorizat modul de derulare a contractelor de deszăpezire” se precizează în comunicatul citat.

Oamenii legii au aplicat o sancțiune contravențională unui operator de deszăpezire din Bihor, pentru neîntreținerea carosabilului, în valoare de 2.205 lei și 11 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto, pentru nerespectarea regulilor de circulație în condiții de iarnă, în valoare totală de 7.980 de lei.

Polițiștii vor continua să acționeze zilnic pentru limitarea efectelor fenomenelor meteo, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, se mai arată în comunicat.