Salarii de 4000 de lei la Kaufland. Ce posturi se caută

Kaufland angajează tineri absolvenţi de facultate, care cunosc engleza şi, preferabil, germana, cu permis de conducere şi care sunt dispuşi la deplasări.

10 mai 2021, 13:00
Salarii de 4000 de lei la Kaufland. Ce posturi se caută

Kaufland angajează stagiari în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Turda. Compania ofertează tinerii cu salarii de la 4.000 de lei net lunar, potrivit anunţurile de recrutare consultate de Economica.net.
Kaufland angajează tineri absolvenţi de facultate şi studenţi în an terminal, pe care-i ofertează cu salarii nete care pornesc de la 4.000 de lei lunar.

Kaufland îşi dublează investițiile şi se extinde cu 13 magazine

Candidaţii potriviţi pentru posturile de Trainee instalaţii frigorifice şi de Trainee Facility Management, disponibile la Kaufland în această perioadă, trebuie să aibă, pe lângă studii de profil pe care le vom detalia mai jos, cunoştinţe de engleză şi să ştie să lucreze în MS Office. Se califică pentru aceste posturi oameni cu spirit antreprenorial, buni coordonatori şi organizatori. Kaufland caută oameni care au permis categoria B și care sunt dispuşi la deplasări în interes de serviciu, în jumătate din timpul de muncă.

Cantină socială inaugurată de Kaufland. Raluca Turcan: Nu este suficient să-i dai bani unui om necăjit, ci trebuie să încerci să-l integrezi în societatea

Punctul, pentru postul de Trainee instalaţii frigorifice în Bucureşti, angajatorii caută absolvenţi sau studenţi în an terminal în domeniul instalațiilor termice.

Pentru postul de Trainee Facility Management din Iaşi sunt eligibili absolvenţi sau studenţi în an terminal la o facultate cu profil tehnic.

Mai multe detalii, pe economica.net