Salarii la Lidl 2023. Cât de mari sunt diferențele față de Kaufland și Mega Image

Ce diferențe salariale sunt la Lidl, Kaufland și Mega Image, cele mai vizitate supermarketuri din țară.

03 oct. 2023, 09:37
Salarii la Lidl 2023. Cât de mari sunt diferențele față de Kaufland și Mega Image

Salarii la Lidl 2023. Un tânăr interesat să se angajeze la Lidl, după ce a găsit un anunț de angajare postat de companie, a început să se informeze în legătură cu salariile de la alte supermarketuri din țară.

„Venit mediu brut lunar de 5700 RON raportat la norma de lucru mentionata in anunt (include salariu brut, tichete de masa, prime, bonusuri si sporuri”, se arăta în anunțul Lidl, de la care a început o adevărată dezbatere online.

Citește și Marcel Ciolacu anunţă impozitarea pensiilor speciale cu 10%. România riscă să piardă 1,5 miliarde de euro din PNRR

Salarii la Lidl 2023

Salarii la Lidl 2023. Mai mulți actuali și foști angajați Lidl au confirmat că acela e salariul mediu.

„Da, ofera. Sunt angajat LIDL de o saptamana, am pe contract 2900 LEI + 800 LEI bonuri de masa, dar crede-ma ca urmeaza sa-mi dau demisia saptamana viitoare. Nivelul de lucru e foarte mare, de abia ai timp de ‘pauza’, 8 ore nu faci niciodata, sunt mereu 9 ore de munca, iar stresul asta nu merita nici suma aia 5700 BRUTA transformata printr-un miracol in suma NETA. Multumeste-te mai bine cu mai putin ca e mai bine”, a spus un internaut.

„Pentru banii aia si nu numai, poti ajunge si la 3.800-4.000, depinde de luna, dar trebuie sa fii in toate partile, ba pe casa, ba la pus marfa, totul acolo este intr-un ritm continuu, abia poti sa respiri. Intr-adevar nu este un salariu mic dar ai de indurat multe lucruri”, a adaugat un alt angajat Lidl.

„La Lidl Teius Bucuresti au incercat sa ma convinga sa lucrez pe 2100 in mana. Au inceput sa imi zica cum ca el vrea sa fiu mereu available si cand sunt acasa si de acord indiferent cand o sa fie nevoie sa ma trimita la alte magazine sa lucrez pentru aia cuz staff. Cand i-am intrebat de salariul de pe afisul ce il aveau in fata magazinului au zis ca ala e doar de reclama”, a sustinut un alt angajat Lidl.

Citește și Locul de muncă plătit cu peste 4.000 de lei, pentru care sunt necesare doar 10 clase. Angajatorul asigură și două mese pe zi

„Cand m-am angajat la Lidl, in prima luna am luat 1.550. Apoi salariul a crescut (pentru toata firma). Individual, creste anual, in luna aniversara, primind un bonus de 1.200 de lei. Acum, pe ultima treapta, dupa 3 ani, salariul de baza este 2.850, care adunati cu weekenduri si ture de noapte (ocazionale, o data pe luna) ajungi intre 3.200 si 3.500. Orele suplimentare nu se platesc decat in conditii deosebite, in rest primesti zile libere de ei. Un incepator primeste 2.600 salariul de baza. Se anunta o crestere luna viitoare. Vedem ce o mai fi. Prima de Paste/Craciun 800 de lei, al 13-lea salariu, diverse bonusuri si cadouri”, evidentiat un alt salariat Lidl.

Kaufland

La Kaufland, însă, salariile sunt ceva mai mici. „Salariul la Kaufland in primul an de lucru este 3.700 lei brut”.

Ce salarii sunt la Mega Image

„Eu sunt sef de magazin la Mega, dar au gasit jigodiile o chichita… Sunt ‘Store Manager Trainee’… Dupa 7 ani de rupt oase si hartogaraie si tot ce va mai puteti imagina… ‘Trainee’… 6.350 brut…. Joaca-o pe asta!!! M-as duce la Lidl pentru salariul ala mediu.. Dar mna.. Unde sunt eu, te angajezi al naibii de greu la el.. Zici ca e Omerta frate acolo…”, a subliniat un angajat Mega Image.