Salarii mai mari pentru această categorie de români! Cine va beneficia de un bonus de 1.200 de lei în mână

O categorie de români se va bucura de o mărire de salariu! Pe lângă venitul mai mare vor avea parte și de beneficii extrasalariale precum: tichete de masă, bani pentru transport, dar și de două prime anuale de 1.200 de lei în mână.
Alina Costache
22 apr. 2024, 17:45
Salarii mai mari pentru această categorie de români! Cine va beneficia de un bonus de 1.200 de lei în mână
Salarii mai mari pentru această categorie de români! Cine va beneficia de un bonus de 1.200 de lei în mână

Categoria de români care va beneficia de salarii mai mari și de prime de 1.200 de lei în mână. Hornbach, unul dintre cei mai importanți retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit din România, cu nouă magazine fizice în țară, și-a anunțat o nouă strategie de dezvoltare a resurselor umane. Această strategie include ajustări salariale și extinderea echipei la nivel național, consolidându-și astfel poziția ca angajator competitiv pe piața românească, în special prin remunerarea corectă la toate nivelurile.

Citește și: Recrutări 2024. Mai puţin de 50% din posturile scoase la concurs s-au ocupat. Cel mai mic venit este 4.399 lei

În momentul de față, Hornbach România are peste 1.200 de angajați, dintre care aproximativ 91% activează în magazine și 9% la sediul central. Acest lucru demonstrează faptul că retailerul a reușit să construiască o structură solidă. Echipa este caracterizată de o diversitate echilibrată, cu o proporție aproape egală între bărbați și femei (52% bărbați, 48% femei) și o medie de vârstă de 39 de ani. Mai mult de 21% dintre angajați au o vechime în companie de peste 10 ani, iar alți 21% au între 5 și 10 ani de experiență, în timp ce 58% au o experiență de sub 5 ani în cadrul companiei.

Mihaela Boghiu, Directorul de Resurse Umane al Hornbach România, a subliniat că dinamica pieței forței de muncă a determinat nevoia unei abordări mai strategice în recrutare și retenție. Astfel, noile strategii de salarizare și extindere a echipei la nivel național au fost adoptate pentru a răspunde acestor provocări.

„Cu siguranță, piața forței de muncă a fost foarte dinamică în ultimii ani, pe toate segmentele, nu doar în retail. Ne confruntăm cu provocări semnificative pe piața muncii, printre care se numără implicarea simultană a candidaților în mai multe procese de recrutare și lipsa răbdării din partea acestora. În plus, deficitul de specialiști accentuează aceste dificultăți, determinând nevoia unei abordări mai strategice în recrutare”, a declarat Mihaela Boghiu, Director HR al Hornbach România.

Compania își exprimă angajamentul față de membrii echipei locale prin oferirea unui pachet motivațional, care include un salariu de start de la 3.100 lei net pentru posturile de lucrător comercial și casier, completat de o serie de beneficii extinse.

„La Hornbach, înțelegem că satisfacția angajaților începe cu un pachet salarial competitiv, dar nu se limitează la acesta. Salariul de bază începând de la 3.100 lei net reprezintă doar punctul de plecare într-o carieră la Hornbach, cu o structură salarială flexibilă, ce ia în considerare calificările, experiența și condițiile specifice de muncă ale fiecărui angajat. Această abordare asigură că nimeni nu rămâne ancorat într-un nivel salarial inițial, ci are perspective clare de creștere. Anual, realizăm un proces de evaluare a performanțelor și potențialului, în urma căruia se analizează ajustarea salariilor, în funcție de performanța individuală și succesul companiei. Acest mecanism de evaluare periodică nu doar că reflectă aprecierea noastră față de contribuția fiecărui membru al echipei, dar și angajamentul nostru de a împărtăși succesul companiei cu angajații noștri”, a mai spus Mihaela Boghiu.

Pe lângă salarii, Hornbach oferă beneficii precum tichete de masă, sprijin pentru transport, prime anuale și de performanță. Compania promovează o cultură organizațională centrată pe comunicare deschisă și feedback continuu, și oferă programe de formare specializată pentru dezvoltarea profesională a angajaților.

Pentru anul curent, Hornbach România își propune să recruteze 100 de noi colegi, evidențiind că aceștia trebuie să fie amabili, comunicativi, dedicați și orientați spre dezvoltare și inovație.

Ca parte a Grupului Hornbach, unul dintre cei mai mari cinci retaileri de articole de bricolaj și grădinărit din Europa, Hornbach România continuă să-și consolideze poziția pe piața locală, evidențiindu-se prin inovație, calitate și angajament față de angajați și clienți.

Citește și: Vouchere sociale 2024. Când intră pe card banii pentru merinde. Statul dă 250 de lei pentru masa de Paște

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Băutura adorată de români al cărei preț va exploda. Un simplu pahar va fi considerat un adevărat lux
Capital.ro
Decizie privind PUNCTUL DE AMENDĂ. Milioane de șoferi așteptau vestea cu sufletul la gură
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Locuri de muncă pentru români! Salariile depășesc 7.000 de lei!
Adevarul
Caravană electorală, atacată cu bâtele într-o comună din județul Buzău VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Prințesa Kate, vedeta familiei regale. Trăsăturile care o pun în centrul atenției
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Ce i-a făcut Iancu Sterp lui Jador în momentul în care l-a văzut, după ce mama Geta l-a jignit
Cancan.ro
Câți euro a primit Sorin Pușcașu pentru cele 19 săptămâni la Survivor All Stars. Îi datorează o parte din bani lui Zmărăndescu!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Codul penal urmează să sufere modificări: Părinții care îți abuzează fizic sau emoțional copiii riscă pedeapsa cu închisoarea
Capital.ro
SE PLĂTESC 15.000 de lei pentru români. Decizia anunțată astăzi, 30 MAI: Luăm o măsură importantă
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'