Salariile şefilor INSP vor fi majorate. Klaus Iohannis a promulgat legea

Publicat: Joi, 21 Mai 2020 20:32 // Actualizat: Joi, 21 Mai 2020 20:32 // Sursa: romaniatv.net

Directorii de la Institutul Naţional de Sănătate Publică vor primi salarii majorate, după ce Klaus Iohannis a promulgat o modificare a Legii salarizării unice. 

În contextul pandemiei de coronavirus, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, o modificare a Legii salarizării unice în sensul în care cresc salariile pentru directorii din Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP):

Iată ce prevede legea: 

Salariul de bază pentru funcţia de director general din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică nu poate fi mai mic decât salariul de bază corespunzător funcţiei de medic deţinute sau aflate în subordine, după caz, majorat cu 10%.

Salariul de bază pentru funcţia de director general adjunct din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică nu poate fi mai mic decât salariul de bază corespunzător funcţiei de medic deţinute sau aflate în subordine, după caz, majorat cu 7,5%.

Salariul de bază pentru funcţia de director centru naţional/şef centru din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică nu poate fi mai mic decât salariul de bază corespunzător funcţiei de medic deţinute sau aflate în subordine, după caz, majorat cu 5%.

Citeşte şi O nouă greşeală în raportul morţilor de coronavirus. INSP: Persoana anunţată iniţial nu a decedat

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
directori insp insp lege promulgată majorare salariu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8351
RON
04 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H