Salariu minim de 3300 de lei, plus pachet de beneficii pentru angajaţi

Retailerul Kaufland România, unul dintre cei mai mari angajatori privaţi de pe piaţa românească, a anunţat, luni, majorarea venitului minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la 3.300 lei brut şi actualizarea pachetului de beneficii pentru angajaţi.

25 feb. 2019, 08:46
Salariu minim de 3300 de lei, plus pachet de beneficii pentru angajaţi

Noul venit minim porneşte de la suma de 3.300 lei brut, incluzând tichetele de masă şi sporurile salariale, şi va intra în vigoare începând cu luna martie a acestui an, potrivit companiei.

”Tot la 1 martie 2019 va intra în vigoare şi noul contract colectiv de muncă, cu o creştere de până la 20% pentru ajutoarele în bani prin care compania le este alături angajaţilor săi în diverse evenimente din vieţile personale. Complementar sprijinului financiar, pentru copiii nou-născuţi ai angajaţilor Kaufland, compania va oferi pachete cu produse de igienă necesare unui bebeluş, din gama Bevola, marca proprie Kaufland”, se arată în comunicat.

Începând din primăvară, printre politicile companiei, va fi adoptat şi programul de recomandări, care îi recompensează cu suma de 1.000 lei brut, în anumite condiţii, pe angajaţii care recomandă în companie candidaţi potriviţi pentru posturile disponibile. Totodată, fiecare angajat are dreptul la 2 zile libere plătite pe an în care se poate dedica voluntariatului. 

”Compania continuă să ofere pentru echipa sa sesiuni de terapie antifumat şi anul acesta, iar începând din primăvară va organiza şi cursuri de nutriţie. Tot în luna martie, Kaufland România va organiza o campanie naţională de consult oftalmologic gratuit, accesibil tututor angajaţilor companiei. Pentru a le furniza angajaţilor săi servicii de calitate în pachetul de beneficii oferite, Kaufland România alege să continue şi anul acesta colaborările cu parteneri de renume precum Bookster, 7card şi Pegas”, se arată în comunicat.


loading...