Salata saţioasă care te ajută să slăbeşti

Acum că se aproprie sezonul estival, aspectul fizic și kilogramele sunt o reală problemă. Astfel că alimentația poate fi asul tău din mânecă pentru a scăpa de câteva kilograme până la mini concediul din 1 iunie.

16 mai 2017, 09:47
Salata saţioasă care te ajută să slăbeşti

Se știe faptul că o alimentație corectă trebuie să cuprindă multe legume și multe fructe, însă ceea ce nu s-a spus până acum este cum să le asociezi astfel încât să ai senzația de sațietate și în același timp să scapi de depozitele de grăsime din jurul taliei mai ales.

Iată cum ar trebui să arate un meniu sațios și sănătos care în același timp să fie și potrivit a ajuta corpul să consume din depozitele sale adipoase:

Dimineața

– 1 iaurt grecesc 250g cu două lingurițe de ovăz

– 1 cafea

-1 banană mică

La prânz

O salată compusă dintr-o roșie, 1 felie cât palma de brânză, 1 castravete, 1 avocado, 1 lingură de zeamă de lămâie sau oțet de mere, câteva măsline.

Cina

O salată de pătrunjel cu 1 castravete și o bucată de carne la grătar cât jumătate din palma ta.

De precizat faptul că nu trebuie să depășești ora 18 cu cina, iar între micul dejun și prânz poți să consumi o cană de ceai de păpădie neîndulcit, sunătoare cu gălbenele sau un ceai de ghimbir cu lămâie.

De altfel trebuie să scoți complet din alimentația ta produse făinoase, mai ales cele care conțin gluten, dulciurile și băuturile carbogazoase.

Avocado, paznicul sănătății tale

Un fruct de avocado pe zi consumat sub formă de salată îți va conferi senzația de sațietate pe o perioadă mai mare de timp, va avea grijă ca valorile colesterolului tău să fie în parametri optimi, furnizează grăsimi bune pentru a susține buna funcționare a sistemului cardiovascular și eliminarea depozitelor din jurul taliei.

Fiind bogat și în fibre va susține buna funcționare a sistemului digestiv, în plus îți furnizează antioxidanți puternici și benefici ochilor tăi.

Pont!

Pentru a facilita procesul de ardere este necesar să faci și mișcare.

Nu uita de o hidratare corespunzătoare și de orele de odihnă indispensabile organismului tău.

Află cum poți avea grijă de tenul tău cu ajutorul fructului de avocado AICI