SALONUL AUTO DE LA GENEVA. Volkswagen bagatelizează SCANDALUL DISELGATE cu scenete comice VIDEO

Momente de uluială astăzi la Salonul Auto de la Geneva. În timp ce unul dintre înalții oficiali al mărcii prezenta modelele pe care marca germană le-a pregătit în premieră mondială pentru cel mai important eveniment de acest tip al începutului de an, un bărbat din asistență a intrat pe scenă și a întrerupt discursul care avea loc în fața jurnaliștilor acreditați la salonul auto.

02 mart. 2016, 11:42
SALONUL AUTO DE LA GENEVA. Volkswagen bagatelizează SCANDALUL DISELGATE cu scenete comice VIDEO

Îmbrăcat într-o salopetă pe care era vizibilă sigla Volkswagen și având în mână o cheie de mecanic, bărbatul și-a motivat apariţia spunând că a fost trimis de directorul său pentru a modifica motorul mașinii aflate în acel moment la stand, un Volkswagen Up!, scrie automarket.ro. Evident, aluzia intrusului viza scandalul Dieselgate, în urma căruia reputația Grupului Volkswagen a fost zguduită serios în ultima jumătate de an.

Citeşte şi Surpriza DACIA de la Salonul Auto Geneva 2016 FOTO

„Am adus noul dispozitiv de trișare. Nimeni n-o să afle despre el, o să-l instalez acum. Domnul Müller (n.r. noul CEO al Grupului VW) a zis că e OK cât timp nu află nimeni despre el”, a apucat să spună bărbatul înainte de a dispărea de pe scenă.

Citeşte şi Volkswagen se reprofilează. Produce mai mulţi CÂRNAŢI tradiţionali decât automobile

Foarte interesant este faptul că apariția bărbatului în salopetă a părut să facă parte din prezentarea oficială, astfel că intrusul a apucat să stea pe scenă câteva secunde bune până când oamenii de ordine s-au dumirit. Acesta apucase însă între timp să se așeze sub mașina prezentă la stand, mimând reparația motorului. În final, bărbatul a fost ridicat de forțele de ordine și escortat în afara complexului Palexpo, acolo unde are loc Salonul Auto de la Geneva.