SALT INEDIT CU PARAŞUTA: Un artist a cântat la vioară la peste 3.000 de metri altitudine VIDEO

Cântă la vioară în orice condiţii, însă a vrut să încerce ceva inedit. Vasilică "ceteraşul" Godja, un artist din Cluj, a cântat la peste 3.000 de metri altitudine şi nu oricum, ci după ce a sărit cu paraşuta. Imaginile vor fi folosite într-un videoclip, dar au fost trimise şi celor de la Cartea Recordurilor.

20 oct. 2014, 06:16
SALT INEDIT CU PARAŞUTA: Un artist a cântat la vioară la peste 3.000 de metri altitudine VIDEO

Încă de mic, Vasilică Godja a fost pasionat de vioară. Odată cu trecerea anilor a învăţat să cânte în orice poziţie. Pentru cel mai nou videoclip a vrut să îşi demonstreze măiestria şi în aer, potrivit România TV. A avut însă grijă să se încălzească. „Ca să îmi treacă emoţiile, am luat ceva bun, ceva de prune, curată de la Maramureş am adus-o până la Cluj. Am băut un 50, mai beau două guri şi sunt aranjat„, a declarat Vasilică Godja.

Saltul a fost pus la punct până la cel mai mic detaliu. „Este vorba în scenariu despre o schimbare radicală în viaţa personajului. Personajul va zbura cu avionul, ceea ce reprezintă viaţa citadină. Iar zborul cu paraşuta şi aterizarea este revenirea lui la origini”, a explicat regizorul Mihaela Andoni.

Când totul a fost pregătit, Vasilică a trecut la fapte şi a reuşit să cânte la vioară la peste 3.000 de metri altitudine. Aterizarea a fost un real succes.

Nimeni nu a mai încercat vreodată aşa ceva, recunosc paraşutiştii cu experienţă.

Videoclipul lui Vasilică Godja va putea fi văzut de fanii lui peste două săptămâni.

CITEŞTE ŞI: Salt spectaculos cu PARAŞUTA de pe un ZGÂRIE-NORI: Nu o să îţi vină să crezi unde au aterizat NEBUNII VIDEO