Salvare miraculoasă: O femeie de 80 de ani a stat două zile într-o mlaştină VIDEO

Salvare miraculoasă, în Covasna. O bătrână de 80 de ani a fost scoasă dintr-o mlaştină în care căzuse. A rămas captivă două zile şi două nopţi, iar norocul ei a fost că un trecător i-a auzit strigătele disperate. Bătrâna era blocată la mai bine de 40 de metri distanţă de mal, într-o zonă greu accesibilă.

24 iun. 2015, 20:41

O femeie de 80 de ani din Covasna a trecut prin momente cumplite. În urmă cu două zile plecase la cules de ciuperci, când a ajuns într-o zonă mlăştinoasă. Fără să-şi dea seama a mers pe pojghiţa întărită de deasupra bălţii până când s-a scufundat, potrivit România TV.

Femeia a rămas blocată la 40 de metri de mal, iar strigătele disperate i-au fost auzite abia după două zile de un bărbat care trecea prin zonă. „Dacă se scufunda, nu o mai găsea nimeni. Nu o mai găseam niciodată. Bine că a auzit cineva”, a declarat unul dintre salvatori.

Intervenţia a fost una extrem de dificilă. Pentru viaţa femeii au luptat mai mulţi pompieri, scafandri şi un echipaj de la ambulanţă. Ancorat cu o cordelină, un scafandru a înaintat în mlaştină cu ajutorul unei plute. Ajuns la bătrână, a prins-o cu un ham.

Medicii care au preluat-o spun că femeia a avut un noroc incredibil că a supravieţuit. Bătrâna a fost dusă la spital în stare bună. În scurt timp va fi externată.


loading...