Salvatorii supravieţuitorilor din Apuseni, audiaţi de procurori

Procurorul general al Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat, joi, că anchetatorii au început audierea persoanelor implicate în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, inclusiv a echipelor de salvatori, formate din localnici, salvamontişti şi medici SMURD.

24 ian. 2014, 10:44
Salvatorii supravieţuitorilor din Apuseni, audiaţi de procurori

Acesta a precizat că toate persoanele care au avut orice fel de contact cu tragedia din Apuseni vor fi nevoite să dea lămuriri, inclusiv membrii echipajelor de salvare şi, mai ales, cele cinci victime rămase în viaţă, patru medici şi un copilot. Lazar a adaugat că „orice persoană care a săvârşit o infracţiune va fi sancţionată”, potrivit ziare.com.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

CITEŞTE ŞI ADRIAN IOVAN este înmormântat. Detaliul prin care ADRIAN IOVAN transmite din ceruri că îşi regretă moartea


loading...
Partenerii noștri