SALZBURG – VIITORUL 4-0. Hagi, încă o UMILINŢĂ în Europa VIDEO

SALZBURG-VIITORUL 4-0. Viitorul a pierdut, joi, și manșa retur a "dublei" cu Salzburg, din play-off-ul Europa League, scor 0-4, după ce austriecii s-au impus la Ovidiu cu 3-1.

24 aug. 2017, 18:56
SALZBURG – VIITORUL 4-0. Hagi, încă o UMILINŢĂ în Europa VIDEO

SALZBURG-VIITORUL 4-0. Diabba a deschis rapid scorul pentru gazde la capătul unei faze în care apărarea viitorului a fost depășită în totalitate. Dabbur și Wolf au cominbat până în fața porții, Wolf l-a driblat pe Buzbuchi, i-a pasat lui Dabbur, iar acesta a reluat în poarta goală.n Hagi s-a confruntat și cu probleme de efetiv, iar prima modificare a fost forțată de o accidentare încă din minutul 25: Țucudean a fost înlocuit de debutantul Drăguș, aflat la prima partidă oficială în tricoul Viitorului. Cu două minute înainte de pauză, gazdele și-au dublat avantajul după ce Gulbrandsen a rămas singur cu Buzbuchi, iar atacantul a reluat în plasă fără emoții. În minutul 52, Berisha a dus scorul la 3-0 cu un gol marcat din penalty, după ce Hodorogea l-a faultat în careu pe Gulbrandsen. Până la final, Salzburg a mai punctat o dată prin Haidara, iar Viitorul este surclasată cu scorul general de 1-7.

SALZBURG-VIITORUL 4-0. Viitorul a jucat timp de aproximativ 20 de minute în inferioritate, după ce Rădoi s-a accidentat, iar Hagi efectuase toate modificările.

Salzburg – Viitorul 4-0 (2-0), în tur 3-1 

Dabbur ‘8, Gulbrandsen ’38, Berisha ’52, Haidara ’88

VIDEO GOLURILE AICI

Salzburg: Walke – Lainer, Pongracici, Caleta-Car, Ulmer – Wolf, Sammassekou, Yabo, Berisha – Gulbrandsen, Dabbur. Antrenor: Marco Rose.

Viitorul: Buzbuchi – Hodorogea, Țîru, M. Cosntantin – Dumitraș, T. Băluță, Vînă, Rădoi – Herea – Cioablă, Țucudean. Antrenor: Gheorghe Hagi.