Samsung a lansat în România cel mai mare smartphone din lume, Galaxy Note

Samsung Electronics a lansat în România Galaxy Note, un nou membru al familiei de smartphone-uri Galaxy prevăzut cu cel mai mare display HD Super AMOLED de pe piață.

18 nov. 2011, 12:01
Samsung a lansat în România cel mai mare smartphone din lume, Galaxy Note

„În urma studiilor de piaţă realizate, Samsung a lansat pe piaţă Galaxy Note, care combină beneficiile diferitor dispozitive, aducând o experienţă de utilizare completă.”, a spus Sorin Manea, Division Manager Samsung Electronics.

Display-ul HD Super AMOLED de 5.3” este cel mai mare ecran încorporat pe un smartphone, un procesor dual-core de 1,4 GHz și sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread)

500.000 de utilizatori de Android în România

„Anul trecut existau 50.000 de utilizatori de Android în România, iar anul acesta, cifra s-a ridicat la un număr uimitor de peste 500.000. Mai mult,ţinând cont de faptul că în România sunt, la ora actuală, peste 2 milioane de utilizatori de smartphone-uri și că oamenii petrec aproximativ jumătate de oră pe zi folosind aplicațiile de pe smartphone-ul personal, e ușor de înțeles ce potențial uriaș au aplicațiile pentru business-urile companiilor din România și comunicarea cu publicurile lor”, a declarat Sorin Manea.

Specificații tehnice Samsung GALAXY Note


loading...
Partenerii noștri