Sanda Ladoși aruncă bomba despre divorț: „Orice cuplu, când ajunge în momente de conflict, se gândește la divorț. Ar fi aiurea să nu recunosc acest lucru”

După 30 de ani de conviețuire și 17 ani de căsnicie, Sanda Ladoși spune că, dacă ar avea șansa să-și mai trăiască viața o dată, nu s-ar mai căsători. Și asta întrucât artista și-a dezvoltat convingerea că actul de căsătorie îți dă senzația că celălalt îți aparține.

14 mart. 2024, 11:00

Sanda Ladoși recunoaște că, de-a lungul celor 30 de ani de când îl cunoaște pe Ștefan Tache, între ei au avut loc nenumărate tensiuni și nu puține au fost momentele în care s-a gândit că cea mai bună soluție ar fi divorțul.

Sanda Ladoși vorbește despre divorț: „Orice cuplu, când ajunge în momente de conflict, se gândește la divorț”

Sanda Ladoși și Ștefan Tache au devenit soț și soție în anul 2007, după aproape zece ani de relație, și în aceeași zi l-au și botezat pe fiul lor.

M-am gândit de mai multe ori la divorț. Cred că orice cuplu care depășește niște ani de zile, când ajunge în momente de conflict se gândește la divorț. Ar fi aiurea să nu recunosc acest lucru, evident că da. Fiecare cuplu este supus unor presiuni și unor situații, care în momentul respectiv ai impresia că nu pot surmonta.

Când apar copiii, deși nu e neapărat, puțin cred că eu că apare și maturitatea sau cel puțin ar trebui în mințile noastre. Depinde ce vrei. Cred că fiecare ființă are dorință, satisfacții, nevoia de a-și împlini niște satisfacții personale. Depinde ce urmărești în viața asta de cuplu, ce îți dorești să ai, de ce stai. Între unii se desfășoară o relație de prietenie, alta este de respect pentru copii. Nu e neapărat un compromis, poate e unul căsătoria.

Citeste si Sanda Ladoși nu consideră că Inna are talent muzical! ”A fost pusă să cânte live și nu a putut”. Ce a mărturisit despre Delia și Theo Rose. ”Nu am nimic cu nimeni”

Cu mare seriozitate și cu profunzime nu cred în ea, aș minți să spun chestia asta. Dacă ar fi să mă recăsătoresc, nu aș mai face-o, pentru că și așa am făcut-o greu. Am sentimentul că acea bucată de hârtie face un declic în mentalul omului. Există acest sentiment, nu ca un contract de proprietate, dar este ceva care până în momentul în care e această bucată de hârtie nu se întâmplă, adică nu gândești niște aspecte până în momentul căsătoriei, ori odată făcut, ai sentimentul că persoana de lângă tine îți aparține și poți să îți permiți orice.

Sunt niște lucruri care se întâmplă. Stai 20-30 de ani cu o persoană în acasă și sunt lucruri care se întâmplă, cu toată înțelepciunea, amândoi suntem oameni educați. Nu suntem căzuți din Lună. Și totuși, apar niște familiarități care de multe ori depășesc limitele. Avem sentimentul că putem face orice lângă sau cu partenerul de lângă noi, pentru că uităm să fim ăia care am fost la început, prin această obișnuință de zi cu zi”, a declarat Sanda Ladoși, la „40 de întrebări cu Denise Rifai„.

Soțul Sandei Ladoși are trei divorțuri la activ

Ștefan Tache a mai fost căsătorit de trei ori înainte de a deveni soțul artistei. Cei doi se cunoșteau din perioada în care acesta era însurat și nu s-au gândit niciodată că destinele li se vor uni.

Citeste si Sanda Ladoși, despre decăderea lui Irinel Columbeanu: „Nu e iertat de niciun fel de o experiență neplăcută”

Când afaceristul a divorțat pentru a treia oară, în 1997, cei doi au început să se apropie mai mult decât până atunci. De căsătorie s-a pus problema abia 10 ani mai târziu.

Omul de afaceri Ștefan Tache fost arestat, în anul 2013, preventiv pentru 29 de zile, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, după ce procurorii DIICOT au stabilit că acesta și alți cinci asociați ai săi au fraudat statul cu suma de 4 milioane de euro.