DRAMA IMENSĂ trăită de SANDA LADOŞI. „Moartea vine din colon…”

Sanda Ladoși a ieşit de câţiva ani din showbiz pentru a se dedica familiei. Cântăreaţa a trăit şi o dramă, despre care a vorbit la o emisiune de televiziune.

18 dec. 2016, 15:27
DRAMA IMENSĂ trăită de SANDA LADOŞI. „Moartea vine din colon…”

Sanda Ladoși, 46 de ani, a trecut prin momente grele după ce Ştefan Tache, soțul ei, a fost închis pentru evaziune fiscală, iar apoi a fost lovit de boală.

„În lumea în care e el e un stres aparte, fiecare îl gestionează cum poate și rezultatele, de regulă, se reflectă în sănătatea fiecăruia. E ok, e sub control, dar e boala stilului de viață. E legat de alimentație, de stil de viață în general… Exista atâtea lucrări unde scrie că moartea vine din colon. Acolo se strâng toate toxinele și, dacă ele nu sunt eliminate, dacă organismul nu trece prin momente de purificare sau daca nu ne verificăm, e clar că există niște urmări”, a spus Sanda Ladoși despre afecțiunile de care suferă soțul ei.

Nici cântăreaţa nu se simte tocmai bine: „De la 18 ani am purtat tocuri foarte înalte. Dar un toc purtat destul de des și mult timp, pentru că, la vremea aceea, umblam foarte mult pe tocuri, e firesc să aibă o acțiune directă asupra coloanei vertebrale. Tot timpul, prin cambrarea spatelui, vertebrele s-au tasat și normal că m-am căpătuit cu o lordoza lombară simpatică”.


loading...