Sandra Izbaşa a început antrenamentele pentru JO 2016

Sandra Izbaşa şi-a reluat antrenamentele, o perioadă urmând a se pregăti singură, ca apoi să se alăture lotului olimpic la Izvorani.

13 mart. 2015, 15:38
Sandra Izbaşa a început antrenamentele pentru JO 2016

„Am avut o discuţie cu domnii antrenori şi am spus că vreau să încerc să văd cât de mult pot recupera din integralele pe care le-am avut la Londra. Sunt conştientă că va fi foarte greu şi va trebui să muncesc de zeci de ori mai mult decât fetele din echipă, dar sunt motivată şi vreau să încerc să fac acest lucru pentru că nu vreau ca peste câţiva ani să am regrete că aş fi putut să ajut echipa şi nu am încercat.  Nu vreau să iau locul nimănui din echipă, nu vreau să demonstrez nimic pentru că nu mai am ce demonstra, vreau să intru în sală şi să mă bucur de gimnastică”, a spus Sandra Izbaşa pentru ProSport.

Citeşte şi: Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu revin în gimnastică

Sandra Izbaşa şi-a reluat antrenamentele cu gândul de a ajunge la JO 2016.Dublă medaliată olimpică la două ediţii diferite ale Jocurilor Olimpice, Beijing 2008 (sol) şi Londra 2012 (sărituri), Sandra Izbaşa s-a retras din gimnastica de performanţă la sfârşitul anului 2013.