Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică, se iubeşte cu nepotul unui actor celebru FOTO

Sandra Izbașa (30 de ani), dublă campioană olimpică la ediții diferite și una dintre cele mai frumoase sportive din România, -a retras din activitatea de gimnastă în 2014.

06 sept. 2020, 07:13
Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică, se iubeşte cu nepotul unui actor celebru FOTO

Sandra Izbașa are o relație cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr. În ultima perioadă, fosta sportivă este o prezență tot mai des văzută la evenimentele mondene și face furori în mediul virtual. Pe Instagram a fost făcută publică și relația pe care o are cu Răzvan Bănică (28 de ani). Acesta este actor al Teatrului Nottara și cochetează și cu muzica.

VESTE-BOMBĂ despre marea gimnastă SANDRA IZBAŞA. „A fost dragoste la prima vedere!”

Răzvan Bănică este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru. Răzvan este nepotul lui Ștefan Bănică Jr., dar acesta a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa.

Sandra Izbaşa, schimbare RADICALĂ! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de MAREA CAMPIOANĂ

Sandra Izbaşa şi dansatorul Andreei Bălan, Petrişor Ruge, s-au despărţit în 2017. Cei doi erau împreună de doi ani şi multă lume îi dădea căsătoriţi, dar povestea lor de dragoste a ajuns la sfârşit.