Sandra Izbaşa nu-şi mai ascunde RELAŢIA. Cine este IUBITUL CAMPIOANEI

Sandra Izbaşa, fosta mare gimnastă, multiplă campioană europeană, mondială şi olimpică, a decis să nu-şi mai ascundă relaţia pe care o are de aproape doi ani cu dansatorul Petrişor Ruge.

28 iun. 2016, 14:55
Sandra Izbaşa nu-şi mai ascunde RELAŢIA. Cine este IUBITUL CAMPIOANEI

Sandra Izbasa si Petrisor au participat la un concurs de dans in urma cu aproximativ doi ani. Cei doi au realizat ca exista o chimie, asa ca au pus bazele unei relatii. Despre iubirea lor a stiut putina lume, parintii si cativa apropiati. Atunci cand se intalneau, alegeau locuri cat mai retrase ca sa nu fie cumva surprinsi de paparazzi. Unii din cei care au stiut ca Petrisor si Sandra Izbasa formeaza un cuplu au fost Andreea Balan si membrii trupei ei, insa au pastrat secretul, respectandu-le dorinta, scrie WOWbiz.ro.

CITEŞTE ŞI Visul SECRET al Sandrei Izbaşa

„Sandra Izbasa l-a insotit mai mereu pe Petrisor Ruge la spectacole. El danseaza in trupa Andreei Balan. Sandra a fost cu ei atat in tara, la concerte, cat si in strainatate. Ei formeaza un cuplu de aproape doi ani, dar nu s-au afisat impreuna. La ziua Andreei Balan, ce a avut loc la un restaurant din Capitala, nu s-au mai ferit insa”, sustin surse din anturajul celor doi. Conform acelorasi surse, dansatorul e ca si mutat acasa la multipla campioana olimpica la gimnastica.

Sandra Izbasa s-a iubit mai multi ani cu Andrei Bitang, fiul celebrei antrenoare de gimnastica Mariana Bitang, insa relatia s-a incheiat cu cateva luni inainte ca in viata ei sa apara Petrisor Ruge.