Fostul şef al Barcei, dezvăluiri-şoc din închisoare. „În prima zi mi-au dat dat patru prezervative şi patru punguţe cu vaselină”

Sandro Rosell, fost președinte la Barcelona între 2010 și 2014, a stat închis 643 de zile după ce a fost găsit vinovat pentru o fraudă fiscală de 15 milioane de euro.

21 apr. 2020, 06:26
Fostul şef al Barcei, dezvăluiri-şoc din închisoare. „În prima zi mi-au dat dat patru prezervative şi patru punguţe cu vaselină”

Sandro Rosell, 56 de ani, a făcut dezvăluiri teribile despre momentele grele prin care a trecut.

„Din prima zi îmi amintesc că ne-au dat patru prezervative și patru punguțe cu vaselină. M-am îngrijorat puțin! Toate zilele au fost grele, pentru că venea avocatul și-mi spunea că mi-a fost refuzată eliberarea condiționată fără justificare. Cred că am devenit mai puternic în închisoare. Acolo mori pe interior sau te faci mai puternic. A fost foarte important că l-am avut alături în închisoare pe Joan Besoli. În pușcărie e atât de rău, iar singurătatea este de neimaginat, încât legi prietenii pe care afară nu le-ai putea lega. Mai păstrez legătura cu unii dintre deținuți, cei care acum sunt liberi. În închisoare miroase a ciment și rânced. Cel mai mult mi-a lipsit o îmbrățișare puternică de la cineva care mă iubește „, a spus Sandro Rosell pentru El Mundo Deportivo.

Sandro Rosell a fost eliberat eliberat din închisoare pe 24 aprilie 2019. Cu el la conducere, FC Barcelona a câștigat nouă trofee.