Sandu Geamănu se căsătoreşte în închisoare. Cine este viitoarea mireasă a interlopului

Sandu Geamănu se căsătoreşte în închisoare. Alexandru Ilie execută o pedeapsă de 27 de ani pentru omor deosebit de grav, iar cununia civilă ar urma să aibă loc imediat după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 1 vor pronunța divorțul de Marușka.

01 mai 2023, 22:36
Sandu Geamănu se căsătoreşte în închisoare. Cine este viitoarea mireasă a interlopului
Sandu Geamănu se căsătoreşte în închisoare

Sandu Geamănu se căsătoreşte în închisoare. Deși se află în spatele gratiilor și mai are mulți ani de executat, interlopul și-ar fi refăcut viața. Bărbatul ar fi reluat legătura cu o fostă iubită din tinerețe, stabilită, în prezent, în Canada. Cei doi ar fi avut o relație în urmă cu mulţi ani, potrivit Gândul.ro.

Sandu Geamănu se căsătoreşte în închisoare

În prezent, femeia îl ajută cu bani pe deținut și urmează să se căsătorească imediat după ce instanța de judecată va pronunța divorțul lui Sandu Geamănu.

Cununia civilă ar urma să aibă loc la Penitenciarul Arad, în prezența mai multor prieteni și a unui reprezentant al Primăriei, care va oficia căsătoria.

Citeşte şi: Celebru interlop, mort de supradoză în închisoare. Era unul dintre cei mai periculoși cuțitari și mâna dreaptă a mafiotului Sandu Geamănu

Condamnat la 27 de ani, deținutul Alexandru Ilie speră ca pedeapsa să-i fie redusă, după ce a solicitat revizuirea dosarului de omor. Acesta susține că nu l-a omorât el pe bătrânul în vârstă de 74 de ani, în condițiile în care acesta a decedat după câteva lui de la comiterea tâlhăriei.

Totuși, medicii legiști au stabilit că acesta a murit prematur, din cauza loviturilor primite, care, pe lângă mai multe traumatisme craniene și coaste fracturate, suferise și o ruptură de ficat.