Povestea femeii căreia SÂNII nu i s-au mai oprit din CRESCUT până la 40 de ani. Aveam măsură 36NNN FOTO

Un medic estetician din America a realizat una din cele mai mari reducţii mamare din carieră lui. O femeie de 40 de ani suferea de gigantomastie şi purta măsură 36NNN la sutien.

22 iun. 2015, 07:33

Kerisha Mark, din Houston, a povestit că sânii au început să-i crească la 14 ani şi, până la 18 ani, erau deja mărimea 36H. Chiar dacă avea sâni peste medie, problema cea mai mare a apărut la cea de-a două sarcina, când fetiţă ei s-a născut moartă la 8 luni. Femeia a observat atunci că sânii i-au ajuns la 36J în timpul sarcinii şi nu şi-au mai revenit la dimensiunile iniţiale, iar doctorii i-au spus că suferă de gigantomastie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cum arăta FEMEIA cu SÂNII de 14 KILOGRAME înainte de operaţie: Erau uriaşi, toţi voiau să îi atingă VIDEO

Am început să am dureri mari de cap. Femeile şi bărbaţii voiau să-i atingă să vadă dacă sunt reali. Îmi spuneau femeia cu sâni„,  povestit ea.

La 40 de ani, ea a observat că bustul ei continuă să crească şi mai mare din cauza unui dezechilibrului hormonal indus de sarcină. Chiar dacă iniţial operaţia costa 20.000 de dolari, doctorul la care s-a dus s-a oferit să o opereze gratis, intrigat de cazul ei. După 3 ore de stat în sala de operaţie, Kerisha a ieşit cu 6.8 kilograme de ţesut în minus.

Citeşte şi Şi-a sufocat soţul cu sânii imenşi. Este acuzată de omor din culpă