Sânmărtean a revenit în Liga 1. Fotbalistul va juca în Oltenia

Lucian Sânmărtean a semnat luni seara un contract pentru un an de zile cu clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

26 iul. 2016, 05:53
Sânmărtean a revenit în Liga 1. Fotbalistul va juca în Oltenia

Lucian Sânmărtean (36 ani) a jucat ultima oară la echipa saudită Al Ittihad Jeddah şi a ajuns la Pandurii din postura de jucător liber de contract.

Pandurii este astfel a şaptea formaţie din cariera lui Sânmărtean, care a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Panathinaikos (Grecia), Utrecht (Olanda), FC Vaslui, Steaua şi Al Ittihad (Arabia Saudită).  La Steaua, Sânmărtean a traversat cea mai bună perioadă a carierei pe plan intern, câştigând două titluri de campion (2014 şi 2015), o Cupă a României (2015) şi Cupa Ligii (2015).

Unul dintre cei mai experimentaţi mijlocaşi români, Lucian Sânmărtean, jucător cu peste 30 de meciuri la echipele naţionale de tineret şi seniori ale României, a fost convins de preşedintele clubului Pandurii să joace în acest sezon pentru echipa din Târgu Jiu. După ce a purtat negocieri în această seară cu preşedintele Narcis Răducasn, Lucian Sânmărtean a semnat un contract pentru un an de zile cu Pandurii, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Deşi era dorit de multe alte echipe din prima ligă, Sânmărtean va îmbrăca de mâine tricoul echipei Pandurii„, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al Pandurilor.

Pandurii va juca joi, la Drobeta-Turnu Severin, cu Maccabi Tel Aviv, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Europa League, dar Sânmărtean nu are drept de joc pentru această dublă.