Lucian Sânmărtean, discurs de ADIO: Simt o tristeţe maximă, mi-ar fi plăcut să-mi închei cariera la Steaua

Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala au susţinut miercuri o conferinţă de presă, ultima în calitate de jucători ai Stelei. Cei doi pleacă în această iarnă în Arabia Saudită, la Al Ittihad.

14 ian. 2015, 10:05
Lucian Sânmărtean, discurs de ADIO: Simt o tristeţe maximă, mi-ar fi plăcut să-mi închei cariera la Steaua

Lucian Sânmărtean a ţinut să le mulţumească în primul rând fanilor stelişti, care l-au primit la echipă cu braţele deschise şi l-au îndrăgit din primul minut. El a declarat că transferul la Al Ittihad l-a luat pe nepregătite, fiind sigur că va continuă la Steaua până în vară.

Totodată, el s-a declarat extrem de trist că părăseşte Steaua, pentru că ar fi vrut să-şi încheie cariera în Ghencea, dar nu putea să rateze acest transfer. „M-a suprins şi pe mine că domnul Piţurcă ne-a luat de acum. Îi mulţumim că ne-a dat posibilitatea să mergem într-un alt mediu şi sperăm să facem treabă bună.

M-am ataşat extrem de mult de colegii de la Steaua. Am un sentiment de tristeţe maximă şi mi-e greu să mă despart de această echipă, de aceşti fani. Mi-ar fi plăcut să-mi închei cariera la Steaua. Nu puteam să ratez acest transfer. Eu voi încerca să vin la naţională cu cel mai mare drag, important e să mă dorească şi dînşii. Îi mulţumesc domnului Piţurcă fiindcă acum pe final de carieră mi-a dat o linişte financiară care îmi va ajuta familia”, a declarat Sânmărtean.

Citeşte şi Sânmărtean, cel mai bun fotbalist român al anului 2014. Lista completă a premianţilor

La rândul său, Lukasz Szukala a spus că i-ar fi plăcut să continue la Steaua, a luat în considerare şi posibilitatea de a-şi prelungi contractul, dar diferenţa de bani a fost prea mare în favoarea saudiţilor. „Am foarte mulţi prieteni la Steaua. Am avut cea mai frumoasă perioadă din carieră la această echipă. Domnul Piţurcă a făcut un efort foarte mare pentru noi. Acum începe un nou episod pentru cariera mea. Cred că pot face performanţă şi la Al Ittihad. Iar dacă voi face asta sunt sigur că voi fi chemat şi la naţională. Îmi doream foarte mult să rămân la Steaua şi să fac performanţă, dar e greu să refuzi o ofertă cum a fost cea de la Al Ittihad, diferenţa dintre cele două contracte era prea mare„, a spus Szukala.

Citeşte şi Piţurcă joacă tare. Transferă încă doi jucători din naţionala României, la Al Ittihad