Șansa unică la viață primită de un cuplu înainte de Crăciun. Cei doi au supraviețuit după ce avioanele cu care zburau separat s-au prăbușit în aceeași zi

Doi îndrăgostiți au avut parte de întâmplarea vieții lor. Avioanele cu care zburau separat s-au prăbușit în aceeași zi, însă au scăpat nevătămați amândoi.

21 dec. 2023, 13:40
Șansa unică la viață primită de un cuplu înainte de Crăciun. Cei doi au supraviețuit după ce avioanele cu care zburau separat s-au prăbușit în aceeași zi
Șansa unică la viață primită de un cuplu înainte de Crăciun. Cei doi au supraviețuit după ce avioanele cu care zburau separat s-au prăbușit în aceeași zi

Stefano Pirilli și Antonietta Demasi au scăpat aproape neatinși după ce avioanele în care se aflau separat s-au prăbușit în aceeași zi.

Citește și: Cel puţin trei persoane au murit într-un accident aviatic. Două elicoptere s-au ciocnit în aer

Doi îndrăgostiți au supraviețuit după ce avioanele cu care zburau separat s-au prăbușit în aceeași zi

Stefano, în vârstă de 30 de ani, și Antonietta, în vârstă de 22 de ani, au hotărât să ia avioane separate pentru a ajunge la un prânz cu prietenii, în apropriere de Torino. Din cauza ceții și a întunericului, aeronava lui Stefano, Tecnam P92 Echo Super, s-a prăbușit, înregistrând niște dificultăți la bord. La scurt timp, și avionul cu care zbura iubita lui s-a prăbușit, în apropriere de Busano.

Cei doi au fost recuperați de echipele de pompieri și duși de urgență la spital. Era prima dată când Antonietta zbura cu un avion, iar în urma accidentului aviatic, tânăra a suferit răni în zona pelvisului, în timp Stefano a scăpat nevătămat.

„Am greșit din cauza vremii și a timpului – a început să se formeze ceață pe măsură ce temperatura a scăzut și apoi, dintr-o dată, s-a făcut noapte. Am decis să încercăm să aterizăm la Busano și am sunat-o pe Antonietta și i-am spus, iar pilotul avionului ei a spus că va ateriza la aerodromul de lângă San Gillio. În timp ce ne îndreptam spre pista de aterizare, am fost învăluiți în ceață și întuneric și știam că sunt cabluri de electricitate prin preajmă, dar înainte de a ne da seama ne-am prăbușit la sol și am ajuns pe o pajiște.

A fost prima experiență a Antoniettei cu avionul și îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Ziua a început minunat și a sfârșit cu amândoi în accidente aviatice. Suntem atât de norocoși că nu am murit și gândurile noastre se îndreaptă spre piloții care au fost răniți. Am reușit să sun la Urgențe și apoi am încercat să o sun pe Antonietta, dar nu răspundea nimeni. Apoi, pompierii care au venit mi-au spus că un al doilea avion se prăbușise. Mi-a înghețat sângele în vine pentru că mi-am dat seama că este vorba de Antonietta. Mi-au spus că fusese dusă la spital, dar că era bine, și doar pilotul avea răni mai serioase. M-am grăbit să ajung la spital și de atunci tot acolo sunt. Sper ca Antonietta și pilotul să-și revină cât mai repede”, a declarat tânărul pentru presa italiană.

Ambele accidente aviatice sunt investigate de oficialități.

Citește și: Accident aviatic în Elveția. Două avioane F-5 Tiger s-au ciocnit în aer, în timpul unui antrenament