Şanse mici ca meciul Stelei, din Liga Campionilor, să fie televizat. Vezi preţurile biletelor

Meciul pe care Steaua Bucureşti îl va susţine cu echipa macedoneană Vardar Skopje în prima manşă a turului II preliminar al Ligii Campionilor la fotbal va avea loc în data de 16 iulie, de la ora 20,45, pe Arena Naţională, a anunţat Mihai Stoica, managerul general al campioanei României, pe pagina sa de Facebook.

26 iun. 2013, 20:00
Şanse mici ca meciul Stelei, din Liga Campionilor, să fie televizat. Vezi preţurile biletelor

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica a anunţat pe pagina sa de Facebook şi preţurile biletelor pentru partida Steaua – Vardar Skopje, care se va juca pe 16 iulie, pe Arena Naţională, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Acestea sunt de 15 lei la peluze sus, 20 lei jos şi intermediar, iar la tribuna a 2-a, 20 lei sus şi 30-50 jos.

Managerul general al Stelei a subliniat că sunt şanse ”foarte mici” ca meciul sa fie televizat şi a mulţumit suporterilor stelişti care au aşteptat echipa miercuri seara la aeroport pentru a sărbători verdictul favorabil dat de UEFA, care nu a exclus clubul din cupele europene, după sentinţa cu închisoarea dată împotriva finanţatorului Gigi Becali, în cazul ”Valiza”.

Partida revanşă cu Vardar va avea loc pe 23 iulie, la Skopje.