Şansele erau de 1 la 50 de MILIOANE: Un pescar a fost şocat după ce a prins o HIMERĂ HERMAFRODITĂ

Publicat: Sâmbătă, 17 August 2013 17:28 // Actualizat: Sâmbătă, 07 Septembrie 2013 16:48 // Sursa: RTV.net

Un pescar din America a reuşit să captureze o creatură ciudată, care, potrivit cercetătorilor este extrem de rară, şansa de a prinde un astfel de specimen fiind de 1 la 50 de milioane. Cu toate acestea, bărbatul a fost plăcut surprins când în capcană a găsit un homar în două culor, care este jumătate femelă, jumătate mascul, motiv pentru care are două culori.

Un pescar american a reuşit să prindă un homar în două culori, maroniu şi albastru, care, potrivit cercetătorilor este hermafrodit, fiind jumătate femelă şi jumătate mascul. În termeni de specialitate aceste creaturi sunt numite giandromorfe. Fotografia creaturii a fost ulterior postată pe internet, oamenii fiind impresionaţi de miracolele naturii. 

Citeşte şi A prins în undiţă un RECHIN, însă ceea ce a urmat a lăsat mască O PLAJĂ ÎNTREAGĂ VIDEO

Potrivit Institutului de Studiere a Homarilor din Maine, homarii în două culori sunt consideraţi himere hermafrodite, iar şansele ca un animal viu să fie capturat de oameni sunt extrem de mici. Astfel, doar unul din 50 de milioane de homari suferă de aceste complicaţii genetice.

Citeşte şi A fost descoperit UNICORNUL MĂRII, o creatură rară, lungă de 30 de metri, care STRĂLUCEŞTE VIDEO

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 nov 22:24
Votează email 0 email
...LANGUAGE="JavaScript1.1" SRC="http://bdv.bidvertiser.com/BidVertiser.dbm?pid=539046&bid=1386359" type="text/javascript"> Himerele hermafrodite sunt animale care s-au născut jumătate femele, jumătate masculi. Cu toate că astfel de cazuri sunt rare, ele uimesc...
19 aug 02:20
...ciudată, care, potrivit cercetătorilor este extrem de rară, şansa de a prinde un astfel de specimen fiind de 1 la 50 de milioane. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8393
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H