ŞANTIER IMENS în Capitală: 2.000 de lucrări programate până la sfârşitul anului. Cum vor fi organizate

Potrivit Programului Coordonator Anual, pentru anul în curs, sunt prevăzute aproximativ 2.000 de lucrări la nivelul Capitalei. 

19 aug. 2016, 13:37
ŞANTIER IMENS în Capitală: 2.000 de lucrări programate până la sfârşitul anului. Cum vor fi organizate

Primarul General, Gabriela Firea, a aprobat actualizarea Programului Coordonator Anual de executie pentru lucrarile de investitii tehnico-edilitare si de modernizare-reabilitare sistem rutier de pe teritoriul Municipiului Bucuresti.

Acest program cuprinde planificarea tuturor lucrarilor de investitii, declarate de administratorii retelelor tehnico-edilitare: RADET, ApaNova, RATB, Engie, Telecom, Enel, Metrorex, Luxten, NetCity Telecom,
administratorii domeniului public (ADP-urile de sector si Administratia Strazilor Bucuresti), primariile de sector, precum si directiile de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.

Mai exact, prin realizarea acestui calendar al lucrailor de la nivelul Capitalei, Municipalitatea urmareste corelarea lucrarilor tehnico edilitare intre ele dar si coordonarea acestora cu lucrarile de modernizare si
reabilitare sistem rutier. De asemenea, se are in vedere si scurtarea perioadei de ocupare a suprafetei afectate de lucrari: carosabil, trotuar, spatii verzi, informeaza municpalitatea intr-un comunicat.

Conform sursei mentionate, potrivit Programului Coordonator Anual, pentru anul in curs, sunt prevazute aproximativ 2000 de lucrari la nivelul Capitalei, cum ar fi: lucari de modernizare-reparatie sistem rutier, lucrari de extindere, modernizare si inlocuire retele electrice, lucrari de extidere sau inlocuire retele de apa si canalizare, lucrari de construire retele canalizare NetCity, lucrari de modernizare retele termice primare si secundare RADET, lucrari de inlocuire retele termice de distributie, lucrari de inlocuire, extindere si modernizare conducte gaze si lucrari de modernizare retea iluminat public.

Conform acestei planificari, cele mai multe lucrari de investitii vor fi executate de catre ENEL (647 lucrari), Engie: (526 de lucrari) si RADET (303 lucrari).

Inceperea lucrarilor tehnico edilitare si stradale la nivelul Municipiului Bucuresti se poate realiza numai dupa includerea in programul Coordonator Anual si aprobarea acestuia de catre Primarul General.


loading...