Sânziana Buruiană, anunţ şoc la 4 luni de când a devenit mămică. „Mai facem un copil….”

A devenit mamă în urmă cu patru luni, dar se gândeşte deja la viitorul copil. Sânziana Buruiană şi soţul ei, Nicolae Zuluf, îşi fac deja planuri de viitor, cu privire la un al doilea copil, pe care amândoi şi-l doresc din toată inima.

03 mai 2016, 07:49
Sânziana Buruiană, anunţ şoc la 4 luni de când a devenit mămică. „Mai facem un copil….”

Imediat ce a adus-o pe lume pe micuţa Isabella, Sânziana a spus că este pregătiră pentru încă un copil, foarte repede, pentru a nu exista o diferenţă mare de vârstă între ei, scrie spynews.ro. Acum, după patru luni de când Isabella a sosit în viaţa lor, Sânziana este puţin mai sceptică cu privire la ideea de a fi, din nou, mămică. „Mai facem un copil, dacă vrea Dumnezeu. După ce face micuţa 3 ani, ne gândim la alt copil. Dacă va fi la fel de cuminte ca ea, aş face zece”, a declarat Sânziana Buruiană.

Citeşte şi Sânziana Buruiană se căsătoreşte. În ziua NUNŢII, SÂNII i-au dat pe afară din rochia decoltată fără măsură

Mândră de fetiţa ei, Sânziana are doar cuvinte de laudă la adresa Isabellei, semn că ea este „vinovată” de toată fericirea blondinei. „Este foarte deșteaptă şi matură pentru vârsta ei, dar şi foarte liniştită. Oricine şi-ar dori un copil ca al meu”, a mai spus Sânziana.

Citeşte şi Sânziana Buruiană şi-a revenit complet după naştere. Cum arată acum vedeta FOTO

Micuţa Sânzianei şi a soţului ei va avea parte de un botez demn de o prinţesă, mama ei făcând tot posibilul pentru a-şi răsfăţa fetiţa. „Botezul o să fie după Paşti. Cred că pe 14 mai, aşa îmi doresc. O să fie ceva în aer liber. O să-i fac o rochiţă specială pentru biserică, cu roz, cu tiul, cu dantelă, iar după va fi îmbrăcată de naşă care i-a pregătit o rochie surpriză”, a spus proaspăta mămică.