Sânziana Buruiană, despre căsnicia cu soțul ei: “Sunt foarte fericită că mi-am ales un bărbat credincios”

Sânziana Buruiană se poate considera o norocoasă. Are un soț care o iubește și două fetițe care o împlinesc din toate punctele de vedere. Chiar dacă la un moment dat s-a vorbit despre un posibil divorț între cei doi, lucrurile nu stau deloc așa.

03 nov. 2022, 08:42
Sânziana Buruiană, despre căsnicia cu soțul ei: “Sunt foarte fericită că mi-am ales un bărbat credincios”

Sânziana Buruiană se poate considera o norocoasă.  Adio vremurilor când Sânzi zăpăcea toți băieții de oraș cu formele ei. Acum este o femeie împlinită cu soț și copii. Chiar dacă gurile rele nu dădeau prea multe șanse căsniciei cu Nicolae Zuluf, iată că cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată.

Sânziana Buruiană, despre relația cu soțul ei: “Sunt foarte fericită că mi-am ales un bărbat credincios”

Cu toate că la un moment dat, soțul ei spunea că este prea leneșă și că nu prea păstrează ordinea în casă, Sânziana are doar cuvinte de laudă la adresa soțului.

”Sunt foarte fericită că mi-am ales un bărbat credincios, care știe ce înseamnă viața de familie, care nu mai pune preț pe aspectul fizic. Sunt femei care toată ziua trebuie să fie țiplă, să se opereze, să fie tunate, ca să își impresioneze bărbații de lângă ele. El deja a trecut de toate chestiile astea”, a declarat aceasta pentru ciao.ro.

Din clipa în care aceasta l-a cunoscut pe actualul soț a devenit o soție model și o familistă convisă. Cei doi au împreună două fete pe care le iubesc enorm.

“Când ai o familie te gândești la ce să construiești împreună, ce să facem împreună, ca să fie bine pentru fete, pentru viitor.  Nu aș putea să stau lângă un bărbat a cărui cerință ar fi: “În fiecare zi tu trebuie să fii păpușă Barbie!”.  Asta este marea greșeală pe care o fac multe femei. Că încearcă să impresioneze bărbații de lângă ele cu partea fizică și atunci nu există tinerețe veșnică. Un om trebuie să te iubească pentru sufletul tău. Pentru ceea ce este lângă tine, pentru ce construim împreună. Pentru cum ne simțim împreună”, a mai povestit aceasta.

Fosta asistentă TV este de părere că un copil trebuie să vină din iubire atunci când părinții se iubesc cu adevărat. Nu încurajează ideea potrivit căreia un copil poate salva căsnicia.

”Pentru că dacă un om te va iubi doar pentru aspectul fizic, tu va trebui să te ocupi de copil. Și nu vei mai putea să te ocupi atât de mult de partea asta și atunci. Automat lucrurile nu au cum să  funcționeze. Părerea mea este că în momentul în care vezi că relația este solidă, atunci te poți gândi la copii și la o familie. Nu ai cum să faci casă decât făcând niște eforturi destul de mari pentru unii, să renunți la tabieturile pe care le aveai înainte și ieșirile în oraș. Când planificăm orice ieșire noi ne gândim mereu la fete, nu putem să ne gândim numai la noi. Eu nu am mai ieșit într-un club de un an de zile, nici nu îmi doresc și nici nu simt nevoia. Acum ieșim doar la petrecerile în familie, pentru copii sau depinde de evenimente. Cât sunt fetele mici, ne ocupăm cum știm mai bine de ele!”, și-a mai exprimat părerea soția lui Nicolae Zuluf.

Citește și: Trei zodii care au împliniri pe toate planurile. Femeile care se bucură de bani din belşug, dar şi de căsnicii fericite

Citește și: Cea mai gustoasă reţetă de vinete pe care ai încercat-o vreodată