Sânziana Buruiană se pregăteşte să fie mămică: „Mi-ar plăcea gemeni”

Rocky a împlinit un an, iar Sânziana Buruiană îl alintă ca pe un star. Patrupedul a fost coafat la un salon VIP pentru animale, apoi a fost cinstit cu o bere şi un tort, speciale pentru căţei.

17 mart. 2014, 19:26
Sânziana Buruiană se pregăteşte să fie mămică: „Mi-ar plăcea gemeni”

Sânziana Buruiană îşi tratează căţelul chao chao regeşte. Nu doar ea merge la salon, ci şi Rocky se răsfaţă la SPA. „Îi fac masaj, îl spală cu balsam, după îi iau tot felul de accesorii, ochelari de soare, hăinuţe. Are şi un bol special din care bea apă, e placat cu aur, nu oricum. Rocky e răsfăţat în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Sânziana Buruiană.

Şi pentru că Rocky a împlinit un an, Sânzi i-a făcut şi câteva cadouri. „O să aibă un tort în formă de os şi o bere ca băieţii, să bea şi el ca bărbaţii pentru că deja e mare”, a mai spus Sânziana.

În plus, i-a pus papion roşu ca să-i găsească parteneră. „În primăvara asta vreau să îi găsesc şi o iubită. Să fie tot culoarea lui, maro-roşcată, şi cât mai stufoasă, să iasă ursuleţi perfecţi”. 

Sânzi recunoaşte că nu e deloc uşor să ai grijă de un căţel, dar se antrenează aşa pentru viitorul copil, la care munceşte deja împreună cu iubitul ei, fotbalistul Nicolae Zuluf. 

„Mie mi-ar plăcea gemeni, dar nu ştiu dacă o să se poată”, a mărturisit Sânzi.

Până vor deveni părinţi însă, Sânzi şi Zuluf se pregătesc de nuntă, care va avea loc anul viitor. Ei şi-au cumpărat deja verighetele. Sânzi a mărturisit că visează deja la luna de miere, pe care vrea să o petreacă la plajă.