Săptămâna pokerului: un milion de dolari în cea mai mare serie de poker 888

Este ultima săptămână din Super Tornada Milioanelor, cea mai mare serie de turnee din istoria de 20 de ani a 888poker. Duminică are loc evenimentul principal, cu premii garantate de un milion de dolari.

07 oct. 2020, 12:00

Săptămâna pokerului. Este, deci, ultima șansă de a intra în acest turneu unic, cu premii peste așteptările chiar și celor mai versați jucători de poker. Numai joi, de exemplu, au loc turnee cu premii garantate de 200.000 de dolari. Câștiguri mari, mize minime.

De exemplu, pentru Main Event, turneul de un milion de dolari, jucătorii se pot califica în continuare, fie participând ”cu banii jos” (320 de dolari), fie participând la turneele satelit zilnice, cu mize pornind de la doar 1 cent. Iar premiile puse în joc sunt mai mult decât ispititoare: 200 de locuri plătite, câștigătorului revenindu-i nu mai puțin de 200.000 de dolari. 

Ziua 2 a evenimentului, ce va avea loc duminică, începând cu ora locală 23, va marca și finalul ediției din acest an a seriei Super Tornada Milioanelor, la o lună de la lansare.

Jucătorii care au aflat târziu de promoție au încă la dispoziție zeci de turnee (au loc 15 în fiecare zi). În plus, prima depunere se dublează, grație bonusului de bun-venit de 100% din suma depusă, până la 3.000 de lei.


loading...