Şapte oameni, spulberaţi de un cal scăpat de sub control. Un martor povesteşte momentele de groază

Cinci oameni au fost răniţi de un cal scăpat de sub control în Sighetu Marmaţiei. Oamenii erau pe trotuar când animalul care venea în fugă i-a doborât. Toţi au ajuns în spital.

07 iul. 2016, 05:26
Şapte oameni, spulberaţi de un cal scăpat de sub control. Un martor povesteşte momentele de groază

Un accident a avut loc miercuri la Sighetu Marmaţiei. Un atelaj scăpat de sub control a intrat în plin pe trotuar şi a făcut cinci victime. O femeie în vârstă, care a fost rănită cel mai grav, a fost transportată pre Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Potrivit martorilor, atelajul ieşea în viteză din spatele unor blocuri şi se pare că proprietarul a lovit animalul, astfel că acesta, scăpat de sub control, a intrat în viteză în mulţimea de oameni.

„Persoanele erau în faţa unui magazin şi, luate fiind prin surprindere, nu au reuşit să se ferească din calea potopului. Unii au fost proiectaţi câţiva metri şi aruncaţi în maşinile parcate, alţii au fost târâţi sub atelaj şi călcaţi de copitele calului, cal care se pare ori că a fost bătut şi scăpat de sub controlul proprietarului, ori din alte motive a traversat acel gang fără ca cineva să-l poata opri”, descrie Adriana Curmei, potrivit adevarul.ro.

Ambulanţele SMURD au ajuns imediat la locul accidentului, i-au preluat pe răniţi şi i-au transportat la spitalul municipal.