Şapte persoane, surprinse de AVALANŞĂ în Maramureş VIDEO

Ninsorile abundente din Maramureş au dus la crearea unor situaţii de urgenţă pe drumurile din judeţul Maramureş. Pe DN19, în pasul Huta-Certeze, traficul rutier a fost blocat, vineri noapte, timp de două ore.

10 ian. 2015, 08:39
Şapte persoane, surprinse de AVALANŞĂ în Maramureş VIDEO

Pe DN18, in Pasul Gutai o avalansa a blocat soseaua, vineri noapte. Drumarii au actionat fara incetare si au reusit sa deblocheze traficul rutier, potrivit actualmm.ro. A fost instituita si o restrictie de circulatie in zona: autovehiculele de pana in 3,5 tone sunt lasate sa urce munte, autovehiculele de mare tonaj fiind oprite in parcarile de la iesire din Baia Sprie, respectiv Mara.

In zona Blidari, sapte oameni au fost surprinsi de trei avalanse. Acestia erau intr-un camion de lemne. Oamenii au reusit sa urce un deal, pentru a ajunge intr-o zona cu semnal si pentru a putea cere ajutor la 112. Pompierii militari baimareni si reprezentantii Primariei Baia Mare au plecat spre zona respectiva cu utilaje. Acestia au reusit sa ajunga la oameni si i-au gasit, iar in momentul de fata acestea sunt in siguranta.

CITEŞTE ŞI: Blocaje în trafic din cauza ninsorilor şi avalanşelor. Un TIR a ajuns în şanţ VIDEO