Sara Carbonero s-a răzgândit. Decizia de ultim moment luată de soţia lui Iker Casillas

Sara Carbonero, soţia lui Iker Casillas, a respins iniţial varianta de a se muta împreună cu acesta la Porto, dar în cele din urmă frumoasa brunetă a fost convinsă să părăsească Madridul.

14 iul. 2015, 10:45
Sara Carbonero s-a răzgândit. Decizia de ultim moment luată de soţia lui Iker Casillas

Sara Carbonero, angajată din 2009 la Tele 5, nici n-a conceput în prima fază să-şi părăsească postul şi să se mute împreună cu Iker Casillas şi fiul lor la FC Porto.

Citeşte şi Casillas a plâns la despărţirea de Real Madrid

Nemulţumirea vedetei faţă de metropola lusitană a fost propagată rapid pe reţelele de socializare, iar portughezii s-au arătat jigniţi de atitudinea soţiei portarului transferat de la Real Madrid. În ziarele portugheze au apărut recomandări pentru Sara, cum să-şi petreacă timpul într-un mod cât mai relaxant la Porto, ce cafenele să frecventeze, unde să se distreze sau de unde să facă shopping.

Spre surpriza generală, Sara Carbonero s-a răzgândit şi şi-a luat un concediu de un an de zile de la Tele 5 şi îl va urma pe soţul său în experienţa portugheză. Iker Casillas a semnat cu FC Porto un contract pe două sezoane. Împreună cu Sara Carbonero are un fiu, Martin, născut pe 3 ianuarie 2014.