Sărac şi bolnav, fiul lui Sebastian Papaiani este pe punctul de a fi dat afară din locuinţa din Sibiu

Daca pe Alkys (42 de ani) il are din casnicia cu Marcela, ultima lui sotie, regretatul Sebastian Papaiani, decedat pe 27 septembrie, la 80 de ani, mai are un copil, Sebastian (53 de ani), din prima casatorie, cu actrita Eugenia Giurgiu.

23 oct. 2016, 11:07

Din pacate, actorul a murit fara sa se impace cu fiul sau mai mare din Sibiu, caruia i-a reprosat mereu ca a ales sa ramana cu mama lui, desi la divort instanta ii acordase custodia lui Papaiani, scrie wowbiz.ro. Artistul si Sebastian nu si-au vorbit in ultimii 29 de ani, iar vecinii acestuia din urma, poreclit „Basti”, sustin ca barbatul este o fire introvertita, care nu cere sprijin deloc, desi sta foarte prost cu banii si mai este si bolnav pe deasupra.

Citeşte şi MĂRTURIILE soţiei lui Sebastian Papaiani: „Ştiţi ce condiţii sunt…”. Care este CAUZA morţii sale

Din pacate pentru Papaiani jr, vestile proaste continua sa vina, pentru ca Primaria a inclus cladirea in care locuieste, aflata aproape de centrul orasului, in categoria „patrimoniu”, intentionand sa renoveze incinta, aflata intr-o stare accentuata de degradare.

Fie pe considerentul ca urmeaza renovarea autoritatilor, fie pentru faptul ca nu poate efectua singur reparatiile necesare apartamentului sau, din lipsa de bani, Sebastian Papaiani jr se afla intr-o situatie cel putin ingrata, urmand sa paraseasca locatia, veche de 170 de ani, in ambele variante!