Imagini incredibile! Chipul ei este perfect, dar nici nu bănuieşti cum arată dezbrăcată FOTO

Sarah Nicole Landry, o femeie de 34 de ani din Ontario, Canada, a reușit să devină un adevărat model pentru cei din jurul ei după ce trecut printr-o sarcină grea care a lăsat-o cu burta plină de vergeturi şi cu picioarele pline de celulită și piele lăsată.

31 ian. 2020, 07:33

Sarah Nicole Landry a rămas gravidă cu tripleți la 25 de ani. A ajuns până la greutatea de 103 kilograme, iar după ce a născut a reușit să dea jos kilogramele în plus, ajungând să cântărească 51 de kilograme, dar a rămas cu semne pe care le va purta toată viața.

A slăbit 50 de kilograme după ce a fost părăsită de iubit. Cum a reuşit să arate impecabil

Femeia este în prezent consultant media: „Înainte mă simțeam atât de singură, mai ales că aveam celulită pe fund și cicatrici pe stomac, dar nimeni nu arăta asta pe social media. M-am oprit în a mai urmări conturi care mă făceau să mă simt prost cu trupul meu și am început să caut conturile cu un conținut pozitiv. Acum mă simt bine, am mai multă încredere în sine și îmi amintesc mereu că trupul meu nu are de-a face cu ceea ce gândesc”.

„Am ajuns să arăt așa din cauza sarcinii cu tripleți. Nu vreau să mă mai gândesc la cicatrici și celulită, nu vreau să mă țină acest lucru în loc. (…) Când mi-e foame, mănânc, când sunt obosită, mă odihnesc. Am acceptat părți ale corpului care nu-mi plac, nu-mi mai este rușine”, a mai spus Sarah Nicole Landry.


loading...
Partenerii noștri