Sarah Şumudică este fotomodel şi visează la titlul Miss România | GALERIE FOTO

Sarah Şumudică are 19 ani şi este fotomodel. Chiar dacă tatăl ei, Marius Şumudică, activează în lumea fotbalului, tânăra cochetează cu modelling-ul şi visează să devină Miss România. Bruneta postează imagini incendiare pe reţelele de socializare, care sunt apreciate de sute de urmăritori.

19 ian. 2021, 09:00

Sarah Şumudică este fotomodel. „Sunt foarte mandra de tata, uneori ma ajuta numele lui tata, alteori nu. Pentru mine nu a lipsit tata, a fost mereu alaturi de mine. Vorbesc cu tata in fiecare seara, il iubesc si se poate spune ca sunt fata lui tati.

Îmi doream mult acest lucru de când eram mică și uite că s-a îndeplinit. Eu sincer voiam să fiu Miss România, am fost la casting și urmează să vedem, aștept. Aș vrea să fiu un model recunoscut mai ales în străinătate și să depășesc limitele lui tata. Vreau să devin cunoscută de pe numele meu, nu de pe al lui tata„, spunea Sarah la Pro TV in 2019. Pe langa fiica sa, Marius Sumudica mai are si un baiat, care face parte din stafful său tehnic.

Sarah visează la titlul Miss România

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeşte şi: Marius Şumudică, victima rasismului la televiziunea turcă. „Unde se crede? Asta e ţigănie… Ha să spun cerşetor”

Sarah Şumudică este fotomodel

Sarah Șumudică visa de mică să devină fotomodel, iar acum speră să se apropie tot mai mult de titlul de Miss România. Tânăra se bucură acum de prezenţa tatălui său, rămas liber de contract, după despărţirea de Gaziantep.

Din cauza pandemiei de coronavirus şi a restrictiilor de călătorie, cei doi nu s-au mai văzut de mult timp. Turcii anunţă însă că Marius Şumudică nu va sta mult în afara fotbalului şi negociază deja cu Rizespor.